2777
2789
عنوان

در مورد دمنوش

72 بازدید | 3 پست

بچه ها نظرتون درمورد چای و دمنوش نیوشا چیه؟؟؟؟ هر کسی راهنمایی میخواد میتونم کمکش کنم با جوون دل 🥰🥰❤️‍🔥❤️‍🔥

تعداد رای : 3
نظرسنجی
عالیه حرف نداره
1
33%
استفاده کردم
1
33%
استفاده کردم جواب نگرفتم؟
1
33%
من بهترینم🥰

زبانشناسی چیست⁉️‼️*

قدیم‌الایام  اطبا   در کنارِ
 مزاج شناسی
 عنبیه شناسی
تشخیص از کف دست ، ادرار و....

برای تشخیصِ درست از : تشخیص از زبان هم استفاده میکردند

متاسفانه چند سالی با توجه به *طب نوین* کمتر ازش استفاده شده 🤦🏻‍♀️

ولی در سالهای اخیر  کشورهای اروپایی دارن از این علم بیشترین استفاده رو میبرن

و خدا رو شکر  در ایران هم دو_سه سالی هست که مجددا  به زبانشناسی توجه شده و ما داریم از این علم در جهت درمان انواع بیماریها استفاده میکنیم😊

خوبه ک بدونید👇🏻

*رشته های عصبی از مغز مون به زیر زبان اومده و از اونجا به کل بدنمون منتشر شده و همین باعث میشه که تحلیل و تشخیص از روی زبان دقیق باشه*

*و هر اتفاقی که قراره تا ۶ ماه آینده تو ی بدنمون بیوفته از طریق زبان کاملا قابل تشخیص هست*

و این یه فرصت خیلی خوبه
 که بدونیم  تو بدنمون چه خبره و اگه خدای نکرده عارضه ای هست قبل از پیشرفتش اون رو برطرف کنیم                 💠جهت مشاوره پی وی پیام بگذارید.09337767099

من بهترینم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره ما کاملا رایگان هستش 

سردی معده

سردی رحم

ضعیف شدن تخمدان

درگیری ستون فقرات

سردردهای میگرنی

و نشانه های دیگه بدن و تضمینی با فرستادن نتیجه جواب گرفتن دوستان 🥰🥰🥰

من بهترینم🥰