2777
2789
عنوان

بیبی چک مدیکور

211 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من از بیبی چک مدیکور استفاده کردم ساعت ۱۳ و جواب منفی بود بعد از یک ساعت رفتم نگاه کردم باز هم منفی بود 

ساعت ۱۷ رفتم دوباره نگاهش کردم یک خط کمرنگ دیگه هم اوفتاده بود 😑 

ساعت۱۹ دوباره بیبی چک گذاشتم منفی بود

یک رو از موعدی ک باید پریود میشدم کذشته با این وضعیت امکانش هست باردار باشم؟ من واقعا شرایط بارداری ندارم خ حالم بده😭

کسی همچین تجربه ای داشته؟ ممنون میشم اگ میدونید بگید واقعا حال خوبی ندارم😔

من این ماه دندون عقلمو هم جراحی کردم انتی بیوتیک و مترونیدازول خوردم ممکنه بخاطر اون باشه ک هنو پریود نشدم؟😔

چقد نگاهش کردی خواهر منفیه دیگه😀

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم استرس نداشته باش 

اون داروهایی که مصرف کردی نمیدونم حاوی هورمون بارداری باشه یا نع 

ولی در کل بیبی چک پزشک ها و خود کارخونه ها میگن تا ۵ دقیقه و نهایتا ۱۰ دقیقه اعتبار داره!!

شما برای اطمینان ۳ روز دیگ تکرارش کن مطمئن شو ولی احتمال خیلی زیاد بیبی چک درست نشون داده

عزیز چن روز بعد از رابطه بیبی و آزمایش دادی؟

من قرص اورژانسی خورده بودم دو سه هفته منتظر شدم پری شم ولی نشدم بی بی زدم دوساعت بعد خط انداخت ازمایشم دادم منفی بود ولی در کمال ناباوری باردار بودم