2821
2789
عنوان

حق با شوهرمه یا من؟

450 بازدید | 33 پست

بچه ها من ۱۸سالم بود ازدواج کردم.

بعد همیشهههه هم تیپم به سلیقه ی مامانم بود.اصلا خودم لباسامو انتخاب نمیکردم هروی بود با اون بود.اونم همیشه بدترینا رو برام انتخاب میکرد🤦🏻‍♀️

پولدارم بودیما.ولی ازینایی نبودم که تیپ آنچنانی میزنن. ولی خب موهامو درست میکردم یا کفشام همیشه گرون بود یا آرایش همیشه داشتم.

.

اینو گفتم یه پیش زمینه ای ازم داشته باشین.

.

الان حدود ۱۰ساله از ازدواجم میگذره.

از اولم مسأله حجاب برام مهم بود به شوهرمو گفته بودما.

تهران که بودیم حالا اگر معمولیم میرفتم بیرون خیلی برام مهم نبود. ولی دو ساله اومدیم شهر شوهرم اینا، اینجا خیلی تیپ و ظاهر براشون مهمه خیلی. تازه من جز ساده ترینا هستم.

بعد کلا هم زیاد تیپ نمی‌زنم.

ولی یوقتایی شده موهامو سشوار کشیده بودم، پایین بستم و از شالم مثلا اومده بیرون.

یا شلوارام قداشون کوتاهه اونم سه سال پیش یه شلوار قد ۹۰ تهران بودیم خریدم. به شوهرم هم گفتم این کوتاه اینو بذارم زمستون با بوت بپوشم برم بلند بخرم. گفت نه این خیلی هم خوبه کجا کوتاهه

خلاصه...

حرفی نیست 🥲

خب

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه سالی هست با یه خیاط آقا هم کار میکنم که اونم متاهله.

توی این یکسال که کم و بیش کار میکردم و تلاش میکردم کارم بگیره شوهرم نمی‌گفت دوس ندارم همکار مرد داشته باشی،

الان که دقیقا نقطه ی انفجار کارمه و خیلی مرحله ی حساسیه،

گییییییییر داده من دوس ندا م همکار مرد داشته باشی.

.

حرفی نیست 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با توجه به‌ توضیحاتی که تو پست اول دادید من فکر کردم مشکلتون تو طرز پوششه 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

امروز بیرون بودیم،یه دختره رو دیدیم موهاش تا کمرش بیرون بود، شلوارشم خیلییییی کوتاه بود، یه بلوز آستین کوتاه ولی گشاد جنس لینن هم پوشیده بود. با یه پابند طلایی.

حالا منو ول کنم دوس دارم اون مدلی تیپ بزنم.

ولی به شوهرم گفتم اون تیپی که تو میگی باید این شکلی باشه.

.

اونم دیگه وایسادم سخنرانی که آره دخترایی که یه ذره تیپ میزنن دارن پالس میدن به مردا که ما پایه این. وای انقد سخنرانی ک د.

حالم داشت از حرفاش بهم میخورد.

از نظرش همه زنهای تو خیابون داشتن به مردا پالس میدادن

حرفی نیست 🥲

باید منطقی و نرم باهاش صحبت کنی

و بگی اعتقاداتت رو نمیتونی زیر پا بزاری

و اینکه تو اینستا حجاب استایل های عالی هست

من خودم محجبه ام و تعریف از خود نباشه همیشه سعی میکنم بهترین تیپ رو بزنم😁💕

اگه خواستی چندتا پیج بهت معرفی کنم 

یه سالی هست با یه خیاط آقا هم کار میکنم که اونم متاهله. توی این یکسال که کم و بیش کار میکردم و تلاش ...

عزیزم ببر شوهرتو مشاوره بگو داری دبه در میاری جلوی پیشرفت منو بگیری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

باید منطقی و نرم باهاش صحبت کنی و بگی اعتقاداتت رو نمیتونی زیر پا بزاری و اینکه تو اینستا حجاب است ...

من خودم کارم طراحی حجاب استایله اصن پیجم حجاب استایله.

ولی خودم هرررررکاری میکنم نمیتونم🤦🏻‍♀️

حرفی نیست 🥲
مشکلمون تو منه

الان مشکلتون همکار آقای شماست؟

عزیزم ببر شوهرتو مشاوره بگو داری دبه در میاری جلوی پیشرفت منو بگیری

خیلی ناراحتم دلم میخواد بمیرم.

میگه تکلیفتو معلوم کن.

اگر میخوای حرف منو قبول نکنی برو خودت برای خودت زندگی کن.

من اگر تو گیر و دار نداشتن بچه هام بیفتم قطعا ۱ روز نشده خودکشی میکنم.

چون ۸ساله دارم با غم نداشتن مامان و خواهرام میگذرونم دیگه ۱ اپسیلون ظرفیت ندارم

حرفی نیست 🥲
من خودم کارم طراحی حجاب استایله اصن پیجم حجاب استایله. ولی خودم هرررررکاری میکنم نمیتونم🤦🏻‍♀️

دیگه برای حفظ زندگیت و حجابت چاره ای نیست

باید روی خودت کار کنی🙁💕

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز