2777
2789
عنوان

کار خانگی من🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 60 پست

تو اینترنت سرچ کن اینارو یاد بگیر مثلا یه نکته مهم تو شروع کسب و کار اینه که چند ماه اول یا چند سال اول ( البته بستگی  به نوع کسب و کارم داره) باید دنبال سود نباشی و کارت ادامه داشته باشه یعنی شما مث افراد حرفه ای کارتو میسازی پیج کاریتو اداره میکنی  تبلیغاتو میکنی دست نمیکشی تا به عنوان یه حرفه ای شناخته بشید کم کم دیگه مشتری بیشتر میشه به طوری که خودتونم باور نمی‌کنید "البته که گفتم بستگی به نیاز مردم داره اون محصولی که شما تولید میکنید تو اولویت مردم باشه یا نه"   پیج اینستاگرامی هم که زدیت تو ساعتای شلوغ که مردم اینستاشونو چک میکنن پست بزارین مثلا ساعت 

بازه زمانی 7 تا 9 صبح

بازه زمانی 11 تا 14 ظهر

بازه زمانی 5 تا 7 عصر

بازه زمانی 9 تا 1 شب

روزانه یک پست یا چند روز درمیون خلاصه یه برنامه منظمی داشته باشه که محصولتونو تبلیغ کنید طوری نباشه روزی ۱۰ پست بزارین یه هفته پست نزارید   تبلیغات هم باید حواستون باشه که گاها افراد فن پیج افراد دیگه رو میزنن و دنبال کننده و لایک فیک این یعنی شما با یه دم دستگاه صوری طرفین پولتونو میخورن هیچ هم نصیبتون نمیشه  مورد دیگه هم در مورد تبلیغات اینه که مثلا میبینی طرف پیجش با محصول شما هم خوانی نداره هرچند که دنبال کننده و بازید داشته باشه تبلیغ شما   این مواردی بود که 

به فکرم رسید میتونین از اینترنت سرچ کنید آموزش های رایگان زیادی هست مثلا تو بنویس " شروع کسب و کار خانگی  " و .....  

🚩 بقیه هم میتونید این مواردی که ذکر کردم اسکرین شات بگیرن آزمایشی یه کار کوچک خونگی راه بندازند درآمد داشته باشن مارو هم دعا کنند