2789

من دوست دارم دکتر روانشناس بشم باید تا چ مقطعی بخونم؟؟؟

بعد بنظرتون علوم تربیتی بهتره یا روانشناسی چون میترسم با لیسانس روانشناسی کار پیدا نکنم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلینیک های روانشناسی مهد کلا جاهایی که نیاز به روانشناس دارن شما به عنوان دستیار میتونید تو لیسانس کار کنید

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

لیسانس که هیچی

حداقل ارشد و دکترا

دکترا اعتبار خیلی بیشتری داره تو مراکز

روانشناسی خب بهتره برای درمان

علوم تربیتی بیشتر کار مدرسه و پیش دبستانی و آموزش و..داره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

اینکه کدوم بهتره خبر ندارم ولی برای اینکه تو نظام روانشناسی عضو بشید و اجازه مطلب داشته باشید تحصیل تو دو مقطع باید باشه یعنی کارشناسی و ارشد روانشناسی ، مشاوره یا ارشد و دکتر روانشناسی ، مشاوره 

دوست منم لیسانس روانشناسی داشت هیچ کاری پیدا نشد الان داره ارشد میخونه..البته اون قصدش اینه مطب بزنه 

اما بنظر من علوم تربیتی بهتره من خودمم دو ترم خوندم اماچون بچه دار شدم دیگه نتوستم ادامه بدم.خوبیشم اینه ک کارت معلومه چیه اینده داره.البته باید نمراتت بالا باشه

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
دوست منم لیسانس روانشناسی داشت هیچ کاری پیدا نشد الان داره ارشد میخونه..البته اون قصدش اینه مطب بزنه ...

اخه من دوست دارم جایگاه بالایی داشته باشم مثلا دکتر روانشناس بشم علوم تربیتی هم خوبه

اینکه کدوم بهتره خبر ندارم ولی برای اینکه تو نظام روانشناسی عضو بشید و اجازه مطلب داشته باشید تحصیل ...

بببخشید نظام روانشناسی چی هست دقیقا و برای دکتر روانشناس شدن باید تا چ مقطعی خوند

اخه من دوست دارم جایگاه بالایی داشته باشم مثلا دکتر روانشناس بشم علوم تربیتی هم خوبه

خب پس تا ارشد ادامه بده.با لیسانس الان هیچ کاری نمیدن

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
لیسانس که هیچی حداقل ارشد و دکترا دکترا اعتبار خیلی بیشتری داره تو مراکز روانشناسی خب بهتره برای ...

بببخشید با دکترا میشه مطب زد بعد برای انتخاب رشته باید روانشناسی زد یا بالینی