2777
2789

من چند وقته سینم درد میکنه داشتم با مادرم صحبت میکردم دخترم حدود سه سالشه تازه زبون باز کرده بعد گف مامان ممه اوووف شده …مامانم گف اخی کی ممه مامانو اوفففف کرده گف بابا خورد اوف شد😐😐😐😐😐😐😐 خواهر بیشورمم گف این سمه🤣 درصورتی ک بیچاره آش نخورده دهن سوخته شده .. اخه از کجاش دراورده این حرفارو شرفم رفتتتتتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂

ووووویییییییی

وووووییییییییییییی

کاش سمت حرمت پنجره ای باز شود 💔😭                   آن روز در دلم حال و هوایی می‌شود ناب !🖤                     امسال هم نشد به کربلایت بیایم ولی ... عجیب دل تنگم💔😔   ولی شنیدی میگن عاشق اگه از عشقش جدا بشه میمیره؟ الان من از کربلات دورم 💔 دارم میمیرماااا 😭 ی کاری کن بیام آقا 💔😭    

شوهرت میدونه؟؟

عکس العمل شوهرت چی بود ؟؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed