2777
2789

من یه ماشین دارم خودم اگه بخوام توی قرعه کشی مادران دو فرزنده که فرزند دومشونو از آبان ۱۴۰۰ به بعد به دنیا آوردن نباید ماشین اسمم باشه ؟ ینی به کسایی که ماشین دارن نمیدن؟

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

ن نمیدن

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر میگم این سری که قرعه کشی ثبت نام کردیم که پیشنویس و فروش فوق العاده بود نتیجه ش کی اع ...

یکهفته طول میکشه هروز ب سایتش سربزن

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست