2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ماه چهارم بارداری و خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 24 پست
احتمال داره بخاطرعفونت ایطورشده باشم ..اخه اولاش خون باترشح زرد میومد.دکتر گفت برو ده روزدیگه بیا بر ...

نه عزیزم،بعدشم معاینه موقع حاملگی نزار بکنند،بعدشم استراحت

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

نه عزیزم،بعدشم معاینه موقع حاملگی نزار بکنند،بعدشم استراحت

مرسی فدات 💛💛

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس همین خونریزی هارو دارم

نداشته باش روحیه اتو. درست کن

وقتی دکترت گفته مشکلی نداری پس نگران نباش 

انشاءالله که زود قطع میشه دوستم تا ۹ ماهگی خونریزی داشت خداروشکر پسرش هم سالم دنیا اومد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
نداشته باش روحیه اتو. درست کن وقتی دکترت گفته مشکلی نداری پس نگران نباش  انشاءالله که زود قطع ...

مرسی فداتشم خداروشکر

چهارسال خواننده خاموش بودم..دوسال عضوبودم بخاطراینکه به یه دخترگفتم *****چیزخوبی نیست و بقیه بدشون اومد تعلیق شدم..قول دادم دیگه نیام ولی نشد..پس کاربر قدیمم💖😘برای باردارشدنم تا پنحمین سالگرد ازدواجم دعا کنین⁦❤️⁩✨خوشگلا باردارشدم😍برام دعاکنین که بمونه و خوشحالم کنه🎉
برام سونو دهانه رحم نوشت هشت روزدیگه

از من میپرسی انجام نده فقط سونو معمولی

هفته چندی من تا ۱۲ هفته لکه بینی داشتم قلب بچه هم اوایل دیده نشده بود دکترم سونو واژینال نوشت گفتم باید معمولی بنویسی من این سونو رو نمیرم

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
از من میپرسی انجام نده فقط سونو معمولی هفته چندی من تا ۱۲ هفته لکه بینی داشتم قلب بچه هم اوایل دیده ...

من هفته چهارده هستم..سونو فقط شکی انجام میدم برا طول دهانه رحم ..واژینال میترسم

سلام عزیزم بهتری.؟  منم هفته ی پیش لک دیدم فوری فرستادم سونو  لخته ی خون داشتم، ده تا آم ...

سلام گلم چطورشد بهتری؟؟؟من امپول روزی یکی میزنم الان پنجمه شیاف هم روزی دوتا..سرامپول سوم خونریزی قطع شد ولی نمیدونم باید ده تاامپول بزنم یانه