2777
2789

سلام میشه تا شنبه برام دعا کنید نفری ۵ تا

لاحول و لاقوة الا بالله علی العظیم

بگید🙏🏻🙏🏻

شنبه میشه روز چهاردهم‌که دکترم گفته آزمایش بدم 

از روز دهم هرچی بیبی زدم منفی بوده دریغ از یه هاله 

امروزم روز دوازهم بود بازم منفی 

یعنی جای امیدی هست خدایا

خودت بهم رحم کن ناامیدم نکن من که برای کسی بد نخواستم 

انقد درد و تلاش منو بی ثمر نزار خدایا خسته شدم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜

خدارو بحق امام زمان عج که دامنت سبز باشه سال بعد. محرم بچت می‌بری شیرخوار گان حسینی ان شاءالله 

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مثبت میشه بزودی 🤍🤍🤍🤍

برام دعا کن مرسی فدای قلب مهربونت 😭😭🙏🏻🙏🏻

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  🤲🏻🤲🏻💜💜
خدارو بحق امام زمان عج که دامنت سبز باشه سال بعد. محرم بچت می‌بری شیرخوار گان حسینی ان شاءالله 

به حق امام زمان حاجت دلت روا 

چشم حتما  چرا که نه 

من تا همینجاشم حاجتمو از باب الحوائج گرفتم 

اصلا نمیخوام ناامید بشم تا روز ۱۴ دیگه بیبی نمیزنم 

حالم از هرچی بیبی چک هست به هم میخوره 

قربون امام حسین و علی اصغرش 

الهی همه رو حاجت روا کنن🤲🏻🤲🏻😭😭

به حق امام زمان حاجت دلت روا  چشم حتما  چرا که نه  من تا همینجاشم حاجتمو از باب الح ...

ان شاءالله 

ان شاءالله. اربعین امسال مامان میشم.  برام دعا کنید. شش ساله منتظرم. التماس دعا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 
جنین سه روزه بود یا بلاست؟

بلاست بودن دوتا 

گریدA 

۵ روزه 

علائم لانه گزینی دارم هنوز خصوصا ورم سینه و کمر درد 

اما چرا بیبی هام منفی بودن 

امیدم به اینه که هنوز لانه گزینیم تکمیل نشده و صبر میکنم البته زودتر هم عجله کردم نباید میزدم 

جنین سه روزه بود یا بلاست؟

لک‌ لانه گزینی هم ندارم موعد پریودمم دو روزه گذشته 

الهی هرچی هست خیر باشه دارم دق میکنم بخدا

انشالله که مثبت میشه عزیزم منم این راهو در پیش دارم توکل بخدا 

الهی همه دست پر برگردیم از این راه سخت و‌پر از استرس 

انشالله مثبتی

ایشالله

برام دعا کن خیلی قلبم شکسته بخدا دیگه توان ندارم 

فردا برو آزمایش ، نشون میده

میترسم حتی روز سیزده که میگم عددش هم خوب نیس 

صبر میکنم همون شنبه که چهارده روزمه میرم 

دکترم گفت زودتر نه بیبی چک بزن نه چیزی

اشتباه کردم به حرفش گوش ندادم