2777
2789

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونجا ک نوشتی ژیلت چند بسته😂😂😂

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
این چه سوالایی میپرسین شاید اثر منفی بذاره برا کسی  خب پیش میاد شوهر منم 18 سالش بود یعنی دو س ...

ازدواجی که با دو تا سوال بخاد از هم بپاشه به چه دردی میخوره اون خانم فقط یه سوال پرسید شوهرت توی سن هجده سالگی نه سر کار رفته نه حتی لیسانس گرفته نه حتی سربازی رفته 😂😂رمزی چیزی زدین عین جی تی ای به مام بگین 😂😂

بعد تو هم گفتی زهرمار نوش جونش گوشت بشه به تنش😐 عاشق ابراز علاقه تم😅

چی میگی نه😂😂😂

اون گفته زهرمارم بشه من منظورم خود اشه بود گفتم نوش جان

ولی از این زاویه ک تو گفتی میشه اینجوری براشت کرد 🙊😂

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی

ازدواجی که با دو تا سوال بخاد از هم بپاشه به چه دردی میخوره اون خانم فقط یه سوال پرسید شوهرت توی سن ...

خیف که فقط فرق و نگاه انسانها رو نمیدونین خیلی هستن حتی در این حد فاصله و مجازی متاثر میشن از حرفای بقیه نگفتم از هم میپاشه گفتم اثر منفی میذاره دوباره خوب بخونین 

شاید اون مواردایی که تو ذهنش خطور نکرده به ذهنش بیادو مقایسه کنه 

قرار نیس هرکی هر حرف یا سوالی داره چون ناشناسه اینجا به زبون بیاره و دل کسی رو بشکنه یا هرچی