2777
2789
عنوان

گوشی بخرم واسه شوهرم؟؟

300 بازدید | 38 پست

گوشیش ازاین نوکیا ساده هاست دوست دارم واسش بخرم میگم گناه داره توجمع همه گوشی دستشونه ولی این گوشیش سادس البته بگم خودشم زیاد اهل کوشی نیست ۶ماه پیش شکست گوشیش دیگه نخرید زسادم سزدرنمیاره من هی یادش دادم 

البته بگم قدرشناسم نیست ها که تشکرکنه طلبکارم هست ولی هی میگم گناه داره یه موقع احتیاجه عکسی پیامی چیزی میخام واسش بفرستم 

خدایا، درجستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام مکن🙏🏻

اهوم بخر،ولی هواست باشه بعد پشیمون نشی

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

من خریدم پشیمون شدم گوشی ساده داشت اصلا نمیدونست گوشی لمسی چیه خودش دوست نداشت براش خریدم خیانت نکرد ولی همش وقت بیکاریش شد اینستا جوریکه همش بهم میگم اینستا هووی منه دیگه مثل با هم فیلم نمی‌بینیم باهم حرف نمیزنیم چون همش اقا توی اینستا است و متاسفانه توقعش از من بالا رفته انتظار داره نوع پوست اندام پوشش من هم مثل مدل ها و بلاگرهای فشن باشه دایم در حال ایراد گرفتنه خسته شدم 

عزیزان لطفا لطفا لطفا خواهش میکنم منو لایک نکنید نکنید نکنید ممنونم ازتون