2789

من از نگاهش خوندم عاشقه آخه اصلا راجب عشق و اینا صحبت نمیکرد دائم بفکر درس و کتاب لود امروز اومد ازم پرسید عشق چ شکلیه؟ از کجا فهمیدی نامزدت عاشقته برام تعجب بر انگیزه ☹️نمیدونم چطور راهنماییش کنم و میترسم چون اصلا تو این فازا نبود جدیدا متوجه شدم خواهر میره اتاق میشینه به انگلیسی تو ی دفتر چیزایی مینویسه همشم راجب عشقه من نگرانشم بچه آخر خونمونه و مامان و بابام وقت ندارن زیاد باهاش ارتباط برقرار کنن  الان ک خودش اومده ب من میگه من چطور از زیر زبونش بکشم بیرون ببینم چ خبره؟ چ کمکی بهش کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاش از در دوستی وارد شو 

اگه قطعا از زبون تو راهنمایی نشنوه میره از کسی دیگه میپرسه و ممکنه راهنمایی درستی نشه براش از عشق بگو ولی ن کامل براش بازش کنی هم سختیهاشو بگو هم آسونیاش...

بعد کم کم سعی کن بهش بفهمونی میخای بدونی چیشده...

بگو من هم دوستتم هم همرازت حالا که من راهنماییت کردم توهم منو راهنمای کن که ابن حالتهای جدیدی ک داری اثر چیه بعد از جنبه شوخی بهش بگو نکنه تو هم عاشق شدی بعد بخند ک باهات احساس راحتی کنه اولش جبهه میگیره ولی اگ خوب نقشتو بازی کنی خودش همه چیو بت میگه

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
زودنیست آخه ی بچه ی ۱۷ساله چ میفهمه 

واقعا تو دختر ۱۷ ساله رو بچه میبینی؟  

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باهاش از در دوستی وارد شو  اگه قطعا از زبون تو راهنمایی نشنوه میره از کسی دیگه میپرسه و ممکنه ...

چطور بهش بفهمونم میخوام بدونم چی شده مثلا چی بگم اینم یه راهنمایی میکنی ❤

خواهرانه ازش بپرس این سوال و جوابا الان به چه دردت میخوره؟؟ببین چی میگه

بگو عشق مثل اثر انگشته تو هر شخصی کاملا متفاوته 

بگو اگه الان به اینجور مسائل فکر کنی آیندت عوض میشه تمرکزتو بزار رو هدفت بعد عشق خودش میفته به پات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

نه سرد و گرم چشیده و ن از زندگی هیچی حالیشه آخه بابا هنوز زوده برا عاشق شدن نیست؟ خوب بچست 

ببین عشق ربطی به سختی کشیدن و نکشیدن نداره والا خواهر من ۱۵ سالشه عین یه آدم بالغ باهاش صحبت میکنم اون دیگه یکسال دیگه به سن قانونی میرسه فقط باید درست راهنماییش کنی به راه کج نره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چطور بهش بفهمونم میخوام بدونم چی شده مثلا چی بگم اینم یه راهنمایی میکنی ❤

ببین تو یکساعت یا یکروز نمیشه فوراهمیه چیو از زبونش کشید ی چندروزی خیلی به اخساساتش اهمیت بده مدام بزن گوشه و کنار صحبتاش...

مثلا یروز ک خودتون تنهایید بهش بگو بیاباهم درد و دل کنیم ماخواهریم چقدر خوبه رازامون پیش هم باشه و به کسی نگیم حتی مامان بابا

اینجور ک بگی خیالش ازبابت تو ک رازشو ب کسی نمیگی راحت میشه

بعد شروع کن باهاش صخبت کردن که تو بزرگ شدی بالغ شدی دوست دارم بدونم چی تو قلبته...

اگه کسی هست ک بهش فکر میکنی بمن بگو شاید بتونم کمکت کنم و....

ارزشمندترین انسان فقط خودت هستی و بس،ارزش خودت رو بدون و هیچوقت خودت رو تنها نزار،ملکه خودت باش....
زودنیست آخه ی بچه ی ۱۷ساله چ میفهمه 

فک میکنی زوده😐

الان دختر ۱۴ ساله میگه عاشق شدم اون که دیگه ۱۷ سالشه به نظر من طبیعیه

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

آخی کاش منم خواهر بزرگتر داشتم باهاش دوست میشدم🥺🍀

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻
آخی کاش منم خواهر بزرگتر داشتم باهاش دوست میشدم🥺🍀

اتفاقا منو خواهرم مث دوتا دوست میمونیم،هرچی داریم بهم میگیم