2777
2789

سلام .

یه توضیح مختصری در مورد دوستم و شرایط خودمون و اونا بگم بعد بریم سر سوال اصلی .

من و دوستم دوستای قدیمی هستیم و صمیمی .اما از وقتی ازدواج کردیم هر دوتامون رفت و آمد نداشتیم اصلا .امسال به من زنگ زد که میخوام خانوادگی با هم رفت و آمد داشته باشیم و من هم قبول کردم .رمضان امسال برای افطاری دعوتشون کردم و با همسرش اومد(با یه جعبه شیرینی ) ...اینم بگم که دوستم بچه نداره و من یه بچه 5 و نیم ساله دارم .حالا برا امشب شام اونا ما رو دعوت کردن خونه شون .

نظر خودم اینه که یه کیک (کیک هویج و گردو) بپزم و از لواشکهایی هم که خودم درست کردم یه بسته براش ببرم 

به نظر شما خوبه یا ایده دیگه ای دارید ؟ 

ضمن اینکه دارم فکر میکنم برا اینکه حوصله ی بچه اونجا سر نره براش اسباب بازی هم ببرم 

و اینکه چون همسرامون با هم صمیمی نیستن یه امکانی رو فراهم کنیم تا یه کمی فضا از اون حالت سنگینی در بیاد .

خلاصه نظراتتون رو بگید که چیکار کنیم بهمون خوش بگذره و چی ببرم که خوب باشه ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

خیلی وقته جایی دعوت نمیشم پووووف

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاااالیه عزیزم 

برا بچت اسباب بازی ببر تا سرگرم شه هم حوصلش سر نره هم‌اونجا اذیتت نکنه 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
خیلی وقته جایی دعوت نمیشم پووووف

خا حالا به نظرت چیزایی که گفتم ببرم خوبه ؟ کیک و لواشک :))))))))))) خودم درستشون کردم 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
آره کیک خوبه و شیرینی  ولی هویج و گردو شاید همه پسند نباشه  دیگه خوردنی دیگه ای نمیخواد ...

من فکر میکردم هویج و گردو پسند همه است .یعنی کیک ساده درست کنم ؟ زشت نیست ؟ خوردنی دیگه نمیبرم .گفتم به جا شیرینی بیرون یه کیک خونگی ببرم .همین .

من فکر میکردم هویج و گردو پسند همه است .یعنی کیک ساده درست کنم ؟ زشت نیست ؟ خوردنی دیگه نمیبرم .گفتم ...

کیک شکلاتی یا کاکائویی درست کن یا موزی یا توت فرنگی 

باز هرچی خودت دوس داری عزیزم بنظر من کیک هویچ همه دوس ندارن 

🛑 لایک نکن 🛑
بنظرم همون کیک یا شیرینی رو از بیرون بخری بهتره چیزی از خونه نبر  در کل زیاد صمیمی نشو آدم از ...

واقعا ؟ کیک خونگی بهتر نیست ؟ چون اونا هم شیرینی بیرونی اورده بودن گفتم من تنوع به خرج بدم و خونگی ببرم .

من اهل صمیمیت کلا نیستم .اینم دوستم خیلی اصرار کرد که با هم رفت و آمد کنیم .منم دیدم تنهاست قبول کردم ...ولی حرف شما درسته .زیاد صمیمی شدن خوب نیست .

ولی کیک هویچ ممکنه خوششون نیاد یا تو ذائقشون نباشه 

کیک وانیلی یا شکلاتی بهتره

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
بنظرم کیک را از بیرون بخر. حالا جلسه بعد خودت درست کن

کیک بیرون خودم اصلا دوست ندارم واقعیتش .کیکهایی که خودم درست میکنم رو همه تا حالا تعریف کردن .

واقعا ؟ کیک خونگی بهتر نیست ؟ چون اونا هم شیرینی بیرونی اورده بودن گفتم من تنوع به خرج بدم و خونگی ب ...

ببین خب بعضیا چیز بیرونی رو ترجیح میدن تا خونگی،مثلا میگن دستمالیه و... بعدم بنظر من اون بهتر بود برا بچه شما یه چیز کوچیکی میآورد ک خب نیاورده پس شما هم زیاد نمی‌خواد تلاش کنی و سنگ تموم بگذاری و کیک خونگی و لواشک ببری مث خودش خودتو راحت کن یه جعبه شیرینی بخر تموم شده خودتم تو سختی ننداز 

خیلی از بحثا و دعواها و مقایسه ها هم از همین صمیمتای دوستانه هست دوست رو نمیشه از خونه زندگی بیرون کرد 

همون پارک و کافی شاپ برین راحت ترین