2777
2789
عنوان

به دوست شوهرم پیام دادم...

38409 بازدید | 25 پست

دوست شوهرم مجرده 

ی بار از اندام ی زن واسه شوهرم تعریف کرده بود گفته بود فلان جاش بزرگ بود صورتش فلان بود لبش اینجوری اندامش اونجوری 

خیلی عصبی شدم به شوهرم گفتم ک دیدم و گفتم میخوام ب دوستت تذکر بدم گفت باشه

تا امشب دیدم باز کلیپ بد فرستاده 

عصبی شدم از گوشی شوهرم بهش پیام دادم گفتم  قطعا اولین بار نیست ک میفرستی ولی حتما آخرین بار باشه 

خیلی عصبیم ک حد نداره از شدتش خوابم نمیبره و نمیتونم کنترل کنم خودمو

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آفرین که نقش مامان شوهرتو بازی میکنی. به نظرم به والدین دوست شوهرت هم زنگ بزن و رفتار زشت بچه شون رو بهشون خبر بده

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
آفرین که نقش مامان شوهرتو بازی میکنی. به نظرم به والدین دوست شوهرت هم زنگ بزن و رفتار زشت بچه شون رو ...

پس چیکار کنم؟البته ک خودش بی میل نیست وگرنه خودش با دوستش برخورد میکرد ولی واقعا نتونستم کنترل کنم خودمو 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن