rosaamom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 عنوان مامی که باردارن اپلیکشین کاربردی برای دوران بارداری که خوب باشه میتونین معرفی کنین؟ 51 بازدید | 10 پست نی نی + بد نبود ولی دنبال یه اپلیکشین جامع هستم برای بارداری که بیشتر کاربردی باشه.الان در هفته ۶ هستمدوستانی که تجربه دارندممنون میشم راهنمایی کنن. 1401/04/30 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rosaamom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 یک زن ممنون عزیزم،الان وب سابتشو دیدم بنظر کاربردی🌸💝
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2319 نی نی بان برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2319 ممنون عزیزم🌸👌🙏 فدات ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی مثل من😊😊😊😍 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
rosaamom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 فدات ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی مثل من😊😊😊😍 ای جوونم شما هم بی بی داری،منم از صمیم قلب ارزو میکنم بارداری راحتی داشته باشین و بی بی سلامت و سلد بیاد بغلتون
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2319 ای جوونم شما هم بی بی داری،منم از صمیم قلب ارزو میکنم بارداری راحتی داشته باشین و بی بی سلامت و سلد ... دختر من دنیا اومده ۱۰ماهش تموم شده😍😍😊 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
rosaamom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 دختر من دنیا اومده ۱۰ماهش تموم شده😍😍😊 ای جوونم سلامت و شاد کنارتون روزهای قشنگی رقم بخوره عزیزممن یه پسر ۹ساله در استانه ۱۰سالگی دارم کلی عاشق اینه یه خواهر داشته باشهدختر خیلی شیرینه 😍😍💖
parisazanjan عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 2319 ای جوونم سلامت و شاد کنارتون روزهای قشنگی رقم بخوره عزیزم من یه پسر ۹ساله در استانه ۱۰سالگی دارم کل ... زنده باشی همچنینخدا گل پسرت رو حفظ کنه آره واقعا دختر خیلی شیرین میشهان شاالله سالم وسلامت باشه تودلی😘😘 برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭 خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
rosaamom مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 849 زنده باشی همچنین خدا گل پسرت رو حفظ کنه آره واقعا دختر خیلی شیرین میشه ان شاالله سالم وسلام ... ممنون از لطفت عزیزم و آرزو قشنگتونسلامت باشین😍🌸💝🙏🙏💖