2777
2789
عنوان

سر و صدای عجیب

171 بازدید | 18 پست

ما تازه یک ماهه که خونمونو عوض کردیم و دقیقا از همون شب اول که اومدیم اینجا زندگی کنم از ساعت ۱۲ شب به بعد صدای دویدن و کشیده شدن یه چیزی میاد (صدای کشیده شدن پایه های چوبی صندلی روی مبل رو تصور کنید،دقیقا همون طوریه)

همیشه ام دقیقا از ساعت ۱۲ به بعد شروع میشد.

همون اوایلم مرده اومد گفت ببخشید بچمون خیلی شیطو.نه و میدوعه

تقریباً یه بیست روزی تحملشون کردیم که دیدیم نه،کاراشون تمومی نداره

بابام رفت در خونشون و شروع کرد به در زدن،همون موقع کارشونو متوقف کردن و بابام برگشت پایین وقتی دید باز نمیکنن

دوباره همین که اومدیم بخوابیم صداشون ادامه پیدا کرد ( خیلی خیلی بلند و رومخه) که دوباره بابام رفت در خونشون،اما دیگه میکوبید به درشون چون واقعا عصبی شده بود

درو باز کرد و بابام گفت که اره مرد حسابی خونرو کردی کارگاه؟شبا برامون خواب راحت نزاشتی و اگه ادامه بدی زنگ میزنم مامور بریزه خونتون و اون یارو خیلی ریلکس از گوشه ی در گفت اگه مشکلیه برو به مدیر ساختمون بگو به من چه.

که خب اگر واقعا اونجا خانواده ای زندگی میکرد اون طرف عصبی میشد و میگفت یارو چه خبرته زن و بچه توی این خونه زندگی میکنه.

خلاصه دو سه روز صدایی ازشون نشنیدیم تا که دوباره شروع کردن اما قشنگ توی ساعتایی که بابام خونه نیست،شبا دیگه صدا نمیداد

اما امشب دیگه انگار واقعا تنشون میخاره چون صداشون تمومی نداره.

چیکار میشه کرد با اینا.؟

حتی هر شب صدای بالا اوردن با شدت همون یارو مرده میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدای کشیده شدن پایه صندلی روی مبل چه جوریه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

به مدیر ساختمون گفتید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

شمام خودتونو خيس كرديد يا من تنهام؟

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

ما هر شب  البته دم صبح ساعت پنج و نیم‌شش یه صدایی میاد انگار یه مبل سنگین بکشن‌بعد ول کنن .احتمالا از بالا سریمونه چون واحد بغلیه اونم‌ صداشون میاد .ولی انقد داستان دارن دیگه حوصله نداریم .انقدنفهمن اهمیت نمیدن

خوب به مدیر ساختمون چی گفتن‌تذکر داده بهشون.