2777
2789
عنوان

ایده آشتی با همسر چی دارید

429 بازدید | 33 پست

دیشب با همسری دعوامون شد از قبل  قرار داشتیم فردا صبح راه بیفتیم برای مسافرت دیشب دعوامون شد من گفتم نمیام اونم گفت خودم میرم با دوستام وسیله های منو جا به جا نکنی منم گفتم باشه تنها برو صبح بیدار شد که بره سرکار گفت نظرت عوض نمیشه ؟نمیایی ؟منم گفتم ن ساعت ۶صبح رفته سرکار قرار بوده ۵بیاد اما نیومد زنگ زدم گفت دوشیفتم 

الان من گیج موندم از طرفی دوست ندارم بذارم با رفیق هاش بره ؟و چون شرکتشون تعطیلات تابستانی داره همشون تعطیل هستن و میدونم دوست و همکار زیاد داره که تصمیم دارن فردا یا پس فردا حرکت کنند برای مسافرت 

موندم چجوری آشتی کنم که غیر مستقیم باشه آخه دلمو شکست من نمیخواهم خودم پیش قدم بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ذره خودتو لوس کن بگو دلت میاد منو تنها بذاری خودت بری مسافرت قیافه گربه شرک به خودت بگیر مظلومانه نگاهش کن

شاید جواب داد

البته همسر من با این حرکت زود گول میخوره شما رو نمیدونم😉

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

تجربه ندارم نمیخواستم نظر بدم ولی بنظرم زندگی رو ما ادما سخت میکنیم پس با توجه ب فیلمایی ک دیدم ، ی پیامی چیزی یا مسخره بازی یا حرف زدن راجب یه مسئله دیگ یا اصن حرفتون مستقیم بزنید که اینطوری اشتی بشید ، امیدوارم زود اشتی کنید😁💝

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
یه ذره خودتو لوس کن بگو دلت میاد منو تنها بذاری خودت بری مسافرت قیافه گربه شرک به خودت بگیر مظلومانه ...

خودم گفتم نمیام صبحشم دوباره پرسید ازم گفتم نمیام😑😔

دیشب دستت خودم نبود گفتم نمیام الان من چجوری برم؟چی بگم

الان دوباره بهش زنگ بزن حالش بپرس 

اگه بره پشیمون میشی وسایلات اماده کن 

اومد ناز نکن بپر بغلش بگو  تو دلت میاد بدون من بری 

الکی مثلاادادربیارخواب بددیدی یهودست وپابزن جیغ بزن بغلت میکنه😂😂😂😂😂😂😂

این فوق العادس جواب میگیری حتما... فقط زیادی شلوغش نکنی با ی توگوشی بخابی

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند