2777
2789
عنوان

قطع مصرف قرص پروپرانول۱۰

130 بازدید | 5 پست

من تپش قلب دارم البته گاهی اوقات.دکترم برام پروپرانول۱۰تجویزکرد اوایل روزی یه دونه میخوردم ولی خودسرانه کردمش یه شب درمیون الانم چن شب یکی میخورم اصلا مرتب نیس تایم مصرفم..گفتم یواش یواش مصرفشو قطع کنم چون شنیدم قطع ناگهانیش خطرناکه.الان نگرانم چون واقعا نمیدونم چن روز یه بار میخورم همینجوری شانسی شانسی

ممنون میشم کسی اطلاعات داره دراختیارم بذاره

خدای خوبم بابت تموووم مهربونیات ممنون😘😘🥰.تنهام نذار من از تنهایی خیلی میترسم🤲🙏

من افتادگی دریچه میترال دارم چند سال میخوردم بعد خودم کم کردم باردار شدم دوباره دکتر تجویز کرد هرروز بخورم. بعدش دوباره قطعش کردم الان بعضی وقتا تپش قلبم خیلی بالا میره. عصبی میشم سریع قلب درد میگیرم. 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
من افتادگی دریچه میترال دارم چند سال میخوردم بعد خودم کم کردم باردار شدم دوباره دکتر تجویز کرد هرروز ...

میگن قطع ناگهانیش باعث حمله قلبی میشه...الان یکم قفسه سینم درد گرفت.ترسیدم🥺خونه م تنهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن قطع ناگهانیش باعث حمله قلبی میشه...الان یکم قفسه سینم درد گرفت.ترسیدم🥺خونه م تنهام

من یبار یکدفعه که قطعش کردم و چندروز نخوردم حالم خیلی بد شد تنگی نفس شدید گرفتم زنگ زدیم اورژانس اومدن گفتن بخاطر قطع مصرف پرانول هست. سعی کنید همون یک روز در میون فعلا ادامه بدین یا با پزشک مشورت کنید

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
من یبار یکدفعه که قطعش کردم و چندروز نخوردم حالم خیلی بد شد تنگی نفس شدید گرفتم زنگ زدیم اورژانس اوم ...

ممنون

عزیز تونستی قطع کنی؟

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣