2777
2789
عنوان

جراحی چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 26 پست
الان دقیق اطلاع ندارم اما یادم چون ایشون با همه بیمه ها قرار داد داشتن تقریبا بیشتر هزینه عمل خواهر ...

واقعا چه عالی خیلی خوب میشه اینجوری منم میخوام مادرم و عمل کنم اما هم هزینش برام مهم هم اینکه دکتر خیلی خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چه عالی خیلی خوب میشه اینجوری منم میخوام مادرم و عمل کنم اما هم هزینش برام مهم هم اینکه دکتر خ ...

خیالتون راحت از عمل خواهر من دو سال و نیم میگذره و هیچ مشکلی نداره تازه روحیش هم از قبل بهتر

خیالتون راحت از عمل خواهر من دو سال و نیم میگذره و هیچ مشکلی نداره تازه روحیش هم از قبل بهتر

من از عوارض پنج شش سال بعدش می ترسم.هم میگن دوباره بازگشت وزن هست هم دیگه اون معده معده نمیشه و همش گرسنه ای و باید ریز ریز بخوری

من پیش دکتر ناصر ملک پور جراحی چاقی از نوع اسلیو معده انجام دادم .. خدا خیرش بده واقعا از این دکتر هر چی بگم کم گفتم .. زندگی دوباره بهم داد... باورم نمیشه الان 60 کیلو کم شدم و هر چی دوس دارم میخرم هر جا دوس دارم میرم بدون اینکه کسی بخواد مسخرم کنه

جراحی چاقی یکی از عمل های رایجی هست که به افراد چاق برای رسیدن به حد تعادل کمک می کنه من خودم دوران بچگی چاقی داشتم . دیگه واقعا خسته شده بودم برای انجام جراحی چاقی پیش دکتر میترا معنوی رفتم ایشون بعد انجام این عمل روی من زندگی دوباره ای بهم هدیه دادن از نتیجه که گرفتم خیلی راضیم.

دکتر ناصر ملک پور تو جراحی چاقی حرف نداره، نمونه کاراش رو ببینید متوجه میشید. من نمیگم هیجانی وقت بگیرید اما حتما برید مشاوره یا حتی مطبش از بیماراش بپرسید. هر کی رو دیدم راضی بوده.

مامان من پیش دکتر ناصر ملک‌پور عمل بای‌پس معده انجام داده و خیلی راضیه. مشکل زانو درد داشت بخاطر اضافه وزنش که الان زانو دردشم خوب شده کاملا. دکتر ملک‌پور هم از نظر تخصصی و هم از نظر رفتار خیلی حرفه‌ای و مهربون بودن. 

من از عوارض پنج شش سال بعدش می ترسم.هم میگن دوباره بازگشت وزن هست هم دیگه اون معده معده نمیشه و همش ...

من ۳ ساله عمل کردم وزنم ۱۲۳ بود الان ۶۵ کیلو هستم از همه زانو درد کمردردام راحت شدم

اینجوری شدم که اصلا میلی به پرخوری ندارم ولی اصلا معده درد اینا ندارم شکر خدا

فکر کنم دکتر خیلی مهمه من تو بیمارستان بودم درن نداشتم ولی مریضای بقیه دکترا داشتن دردشون خیلی زیاد بود

من با محسن میرحسینی عمل کردم