2777
2789
عنوان

خاستگار با اختلاف سنی ۱۶سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 87 پست

فقط الانو نبین.۴۳سالشه.شاید بخواد همون سال اول سریع بچه دارشه چون سنش بالاس.تو امادگیشو داری؟اون بچه باید یه پدر با تفاوت سنی۴۳ساااال داشته باشه!!اصلا بچه نخواید کلا.میرید بیرون تو دوست داری مثلا بری سوار ترن هوایی بشی.اون میگه بچه بازیه!ده سال دیگه که تو اوج جوونی هستی اون۵۳سالشه و شاید کم کم بیماری هایی مثل فشار و چربی و..گرفته باشه!باز چندسال بعد تو جوونی و اون احتمالا خونه نشین و تو براش حکم پرستار پیدا میکنی.دوست داری اینده ت اینجوری بشه واقعا!؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
همینارو که میبینم بیشتر زورم میگیره و با خودم میگم بزار تا باهمین ازدواج کنم بره

ازدواج به نظرتون میتونه از شرایط خونتون نجات تون بده ؟

مطمعن اید از چاله به چاه نمیوفتین؟

مطمعن اید که اون آقا زیر بار مهریه بالا و خرج و مخارج شما میره ؟

مطمعن اید که به خاطر سن بالا منفعت طلب نشده و حاضر هست باازدواج با شما ریسک کنه و چیزی به نامتون بزنه ؟

مطمعن اید ک وقتی خرش از پل بگذره زیر قول و قرار هاش با شما نمیزنه ؟

اگر جواب این سوالها مثبته و مطمعن هستین ک اون اقا براتون پول خرج میکنه . پس زنش بشید

ولی توقع شور و هیجان و احساس پسرای بیست سی ساله رو ازش نداشته باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین موقعیتش رو ول کن با دیدنه خودش چه حسی داری این خیلی مهمه  یه عده  ادم قد بلند دوست دارن یکی با موقعیت عالی قد متوسط یا کوتاه گیرشون میاد ازدواج میکنن ولی همیشه قدبلند ببینن حالشون یجوری میشه یکی قیافه دوست داره گیر یکی میفته متوسط یا معمولی بعد هر کیو ببینه خوشگله خواه ناخواده چشش دنبالش میره نه که خیانت منظورم این نیست  میخوام بگم اول از همه موقعیتش رو نبین ببین با دیدنش حال دلت چطوره قیافه اش به دلته قدو و هیکلش همونه که به دلته اگه اره و خب اختلاف سنی هم اگه  افکارها خیلی با هم فاصله نداشته باشن مهم نیست چندان ولی اگه اون یه دنیای دیگه داره و شما یه دنیای دیگه حتی اگه یک روزم ازت بزرگتر باشه یا کوچیکتر نه موقعیتش میتونه به تو و اون کمک کنه نه چیز دیگه ای اول از همه بببین تا اینجا چهره هیکل به دلت هست یه مدت هم  با هم بچرخین ببین طرز تفکرش چجوره و....بعد اوکی بودین با هم سن چندان مهم نیست اگه قراره ادم یک روز عاشقه واقعی باشه و اون عشق پنجاه سالم ازش بزرگتر باشه اگه بخواد همون یه روز عاشق باشه و عاشقی کنه همون یک روز واسش هزار ساله پس عشق مهمه موقعیت خوبه ولی تو باید یکی به دلت باشه تا  موقعیتشم بدردت بخوره وگرنه نباشی و فقط بخاطر موقعیت باشه بعدا خسته میشی و پشیمون

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
اره دقیقا حکم پرستار رو داره برای موقع میان سالیه اقا . 

کلا مردی که با مدرک دکتری میره سراغ یه دختر۱۶سال کوچیکتر به نظرم شعورش در حد تحصیلاتش نیست 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یااااااا  خدا دهه ۵۰ با دهه۷۰..غیر ممکنه..بنظرم زیر بار ازدواج نرو با این اختلاف..

من و همسرم ۱۱ سال اختلافه  انگار از دو  زمونه و دنیا دیگه ایم..

خودتو درگیر همچین رابطه ای نکن..مورد بهتر هم برات پیش میاد

فقط الانو نبین.۴۳سالشه.شاید بخواد همون سال اول سریع بچه دارشه چون سنش بالاس.تو امادگیشو داری؟اون بچه ...

عالی گفتید

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو