2777
2789
عنوان

خاستگار با اختلاف سنی ۱۶سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 87 پست
کلا مردی که با مدرک دکتری میره سراغ یه دختر۱۶سال کوچیکتر به نظرم شعورش در حد تحصیلاتش نیست 

منم خواستگاری داشتم که 15 سال ازخودم بزرگتر بود.

خواستگار من فکر میکرد چون سنم کمه میتونه کنترلم کنه و شرایطو باب میل خودش پیش ببره . 

کلا مردا هرچی سنشون بره بالاتر منفعت طلب تر میشن و تنها در صورتی ازدواج میکنن ک همه چیز ب نفع خودشون باشه و هیچ ضرری نخوان بدن . ضرر مثل مهریه مثل عروسی گرفتن حتی

اینکه این خانوم فکرمیکنه باازدواج میتونه از شرایط بد خانوادگیش . نجات پیدا کنه . تفکر خامی بیش نیست .

چون مردها در حالت عادی خیلی کم پیدا میشن که تکیه گاه باشن . چه برسه اونایی ک سنشون بالا هم رفته و هیچ تضمینی وجود نداره که این آقا اموالشو در اختیار این خانوم بزاره . سخت زیر بار میرن

اول باید مطمعن بشه ک اموال این آقا رو میتونه بدست بیاره بعد به سن و بقیه مساعل اش فکر کنه 

اگر زنش بشه و از پول هم خبری نباشه . واقعا به کاهدون زده و شرایطش از الان بدتر هم میشه . 

اسی ما چندتا خواهریم ازاختلاف ۱۷سال داریم تا ۱سال فاصله خدا شاهده مرد که سنش بیشتره ازت بهتره تا نزدیک هم سن

اون ۱سال فاصله هم از شوهرش جدا شد به خاطره اختلاف زیاد

تردید نکن جوون های امروزی دیگه ۹۰ درصد شون بدرد نمیخورن نه اخلاقی نه مالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز به اخلاق و روحیات شخصی خودتون مربوطه 

اینکه ما بدون شناخت از شما دونفر صرفا براساس زندگی بقیه که حالا موفق یا نا موفق بوده بخوایم شما را هم در همون حدود توصیف کنیم اصلا درست نیست 

قطعا رفتن پیش مشاور گره‌های ذهنتو باز میکنه و باعث انسجام افکارت میشه 

فقط خودت و شرایط خودتو نگاه کن و اصلا و ابدا براساس شرایط فعلی و احساسات تصمیم نگیر 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
واقعا نه🥺

ببین پول مهمه .ولی همه چیز نیست عزیزدلم.تو چندمیلیاردم پول زیردستت باشه ولی دلت خوش نباشه چه فایده؟.امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌