2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکترت نشون ندادی

چرا غربالگری اول 3.45 بود نزدیک خط ریسک گفت برو آنومالی دوباره آزمایش خون دادم 2.45 به گمونم آمینو کنه 😔شما چن بودین اگه این مسائل و گذروندین؟ 

چرا غربالگری اول 3.45 بود نزدیک خط ریسک گفت برو آنومالی دوباره آزمایش خون دادم 2.45 به گمونم آمینو ک ...

روی برگه آنومالی مینویسه؟

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
خب عزیزم آزمایش سل فری یا آمینوسنتز بده خیال خودتو راحت کن

دارم 16 هفته میشم تا برم دکتر سل فری هم گذشت زمانش آمینو احتمالا میگه بده که اصلا دوس ندارم هم درد داره هم خطرناکه معمولا میگن سالمه بیشترم برای پولش که 4 تومن میشه همه رو می‌فرسته آمینو 

رو برگه ی چی؟ متوجه نشدم عزیزم 

برگه ی سونوگرافی رو میگم.عکسشو دارم اگه بخوای میفرستم ببین

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
دارم 16 هفته میشم تا برم دکتر سل فری هم گذشت زمانش آمینو احتمالا میگه بده که اصلا دوس ندارم هم درد د ...

سل فری خون میگیرن،آمینو هم که یه سوزنی وارد شکم میکنن آب دور بچه میگیرن ولی خواهر شوهرم میگفت درد نداره چون هر سه بارداریاشو آمینو انجام داده ولی خب آدم میترسه ،همسایمون ریسک بالا زده بود رفت سل فری داد گفتن بخاطر سن که پنجاه سالشه گفته بودن برا همین ریسک بالا زده که سل فری انجام داد جوابش خوب بود

عزیزدلم بد به دلت راه نده،آزمایشو بده و خیال خودتو راحت کن،اینقدم استرس نداشته باش،چندسالته؟

درد داره و خطرناک برا همون دوس ندارم انجام بدم ناراحتم 🥺25 سال