

آرد یک لیوان
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ سه عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آب یک چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
پودر کاکائو یک ق چ
کرم بینش😋
پودر کاکائو یک ق م برای کرم بینش
شکر نصف پیمانه
خامه صبحانه دو ق سرپر(به دمای محیط رسیده باشه یا یک گرمش کنید که نبره)
کره ۲۰ گرم یا یک ق غ
سایز قالب ۲۵ در ۳۵ هست
بدون فر هممیشه روی تابه رژیمی
برای فر دما ۱۸۰ درجه باشه
تخم مرغ شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرمی بشه بعد اب و روغن مایع اضافه و مخلوط کنیدش در اخر ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و مخلوط شد سه تا چهار ق از مواد رو بردارید و با پودر کاکائو مخلوط کنید و بریزید توقیف و نوکش رو قیچی کنید حالا مواد رو بریزید تو سینی که کاغذ گذاشتید و چرب کردید سطحش رو صاف کنید بعد از مواد شکلاتی روش طرح بندازید و بره تو فر تا بپزه
حدود بیست دقیقه
حالا تو این فاصله کرمشو درست کنید
شکر و رو حرارت ملایم بزارید تا کاراملی بشه بعد کره اضافه و مخلوط کنید در اخر پودر کاکائو و خامه اضافه کنید یکدست که شد و از داغی افتاد بریزید تو قیف
حالا دور کیک رو میتونید برش یک سانتی بدید تا یکدست بشه و حالا به سایز های دلخواهتون برش بدید تا کرم وسط گرمه رو یه لایه قرار بدید و بعد لایه بعدی رو روش بزارید وبا دست کمی فشرده کنید
و تموممممم