2777
2789

آرد  یک لیوان

شکر نصف پیمانه

تخم مرغ سه عدد

وانیل یک چهارم ق چ

آب یک چهارم پیمانه

روغن مایع یک چهارم پیمانه

بکینگ پودر یک ق م

پودر کاکائو یک ق چ 

کرم بینش😋

پودر کاکائو یک ق م برای کرم بینش

شکر نصف پیمانه

خامه صبحانه دو ق سرپر(به دمای محیط رسیده باشه یا یک گرمش کنید که نبره)

کره ۲۰ گرم یا یک ق غ

سایز قالب ۲۵ در ۳۵ هست 

بدون فر هم‌میشه روی تابه رژیمی

برای فر دما ۱۸۰ درجه باشه

تخم مرغ شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار و کرمی بشه بعد اب و روغن مایع اضافه و مخلوط کنیدش در اخر ارد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و مخلوط شد سه تا چهار ق از مواد رو بردارید و با پودر کاکائو مخلوط کنید و بریزید توقیف و نوکش رو قیچی کنید حالا مواد رو بریزید تو سینی که کاغذ گذاشتید و چرب کردید سطحش رو صاف کنید بعد از مواد شکلاتی روش طرح بندازید و بره تو فر تا بپزه

حدود بیست دقیقه

حالا تو این فاصله کرمشو درست کنید

شکر و رو حرارت ملایم بزارید تا کاراملی بشه بعد کره اضافه و مخلوط کنید در اخر پودر کاکائو و خامه اضافه کنید یکدست که شد و از داغی افتاد بریزید تو قیف 

حالا دور کیک رو میتونید برش یک سانتی بدید تا یکدست بشه و حالا به سایز های دلخواهتون برش بدید تا کرم وسط گرمه رو یه لایه قرار بدید و بعد لایه بعدی رو روش بزارید وبا دست کمی فشرده کنید 

و تموممممم

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

👏👏👏👏

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

@گرشارضایی2  

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احسنت 👏👏نوش جونتون  کدبانو جان🌹

ممنونم🙈💗💗

من فر ندارم

توی تابه رژیمی که مستطیلی هست میتونید درست کنید روی گاز😊😍

یا هر تابه ی دیگه ای ک دارید و بعد مستطیلی برش بزنید

عزیزم خواستم تو تابه رژیمی درست کنم کفش کاغذ روغنی بندازم؟

اگر دارید بندازید که بهتره چون احتمال اینکه بچسبه دیگه وجود نداره اما اگر نندازید هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد