2777
2789

اصلا تذکر نمیدن وحتی خوشحالم میشن 

بچه ها بیایید یکم غیبت  مراسم عیدی داماد مون کنم که تو خونه مادرشوهر خواهرم بود

اولا جاریمم دعوت بود بچه ها واقعا نشسته رو مبل اصلا توجه به بچش نمیکنه بچش رو تخت مردم بپر بپر میکنه از تراس اویزون میشد به کمد و دراور های مرد سرک میکشید ،یکبار چنان ضربه ای به تی وی زد که ⁦🤦🏻‍♀️⁩،از همه بدتر بچه های دیگه رو با مشت میزد طوری که دستاشون سرخ شده بود و گریه میکردن ،و من مدام بهش میگفتم توروخدا به بچه ات تذکر بده اصلا انگار نه انگار حتی اخمم نمیکرد ،حالا اینقدر حرص خوردیم که نگو مراسمو زد بهم یک پسر بچه ۷سالع هست ،وقتی دیدم داره بچه دیگرانو نیزنه بردم دادمش  دست مامانش گفتم زنگ بزن به برادرشوهرم بیاد ببرتش گفت نمیاد اونحا هم می‌ره شلوغی میکنه ،گفتم چرا به مامانت ایناذندادی میگفت اونا قبول نمیکنن میگن خیلی بی ادب و شیطونه،کلی هم من ازش مشت خوردم کلی مشت به دستم وقتی میرفت نمیزاشتم شیطنت کنه ،آخرش جلو چشم مامانش دادزدم روش گفتم ایندفعه زنگ میزنم باباتا و چنتا اخم و چشم غره هم رفتم ،بعد دیدم جاریم داره با بهت نگام میکنه گفتم دارم وظیفه تورو انجام میدم اگه تو تذکر بدی نشد یک نیشگون ازش بگیری میشبنه سرجاش ،بعد اونم گفت اعصابم خرابه والا از دستشه خیلی بی ادبه نمیفهمه و ... 

حالا بعد مراسم اومدیم با مادرشوهرم حرف میزدیم گفتم چقدر بچه عا رو زد چقدر منو زد هیچ زن عمویی قبول نمیکنه ها ،هیچی نمیگم میزارم به حساب بچه بودنش ،اون بچه هست آدم حرصش میگیره بزرگترش عارش نمیاد بچه اش اینقدر آتیش میسوزونه حالا ناراحتذنمیشه هیچ می‌خنده⁦🤦🏻‍♀️انگار از قبل به بچه یاد داده باشن رفتی اونجا از هیچ بی ادبی و آتیش سوزوندنی کم نزار بزار مراسمشون بد شه ⁩،بچه ها جواب مادرشوعرم چی باشه خوب بود برگشت گفت حتما زن عموش گناهی داشته که بچه زدتش 😐😐منم گفتم دستت دردنکنه من از مهمان اصلی محلس بودم مدام دنبال نوه تو که بلایی سر خودشو دیگران نیاره آخرشم آدم بده هستم از این بع بعد شلوغ کنه میزنم دم گوشش حق اعتراضم نمیدم به کسی بزار حداقل گناهی داشته باشم نسوزم از این حرفا ،به خدا اصلا طوری مشت زده بود که دستم درد گرفته بود ،دست بزنشم قوی و محکمه ،

اینم اضافه کنم ،هروقت از طرف خود جاریم مثلاذمهمونی طرف خودشون باشه چه عزا چه جشن بچه شو میده شوهرش تا خودش راحت بره عروسی و جشن ،حتی دیروز باز رفته بود تولد کسی بچه رو داده بود به شوهرش تا راحت باشن خودشو و مامانش و خواهرش اینا،اما مال ما که بشه همیشه اینطوریه دوست داره بیاد بچه اش هوه چیز بشکنه و خراب کنه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
چند دلت پره حوصله نکشید بخونم 

از داستان خیانت و اسکرین شات های عج وجقه پربازدیدا حوصله برتر که نیس

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا  چقدر خانمی کرده جاری ت جوابت و نداده

😐😐😐😐

فاز اینایی ک میگن زیاد بود نخوندیم رو هیچ وقت درک نمیکنم

میرن تو تاپیک قطره چکون میگن وای چ کوتاه الکی میخوان ساز مخالف بزنن

در مورد شمام عزیزم تعارف نکن یا بگو بدون بچتون بیاید یا اگ میاریدش من نمیتونم مجلسم خراب شه و دنبال بچه شما باشم و بگیریدش

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
فاز اینایی ک میگن زیاد بود نخوندیم رو هیچ وقت درک نمیکنم میرن تو تاپیک قطره چکون میگن وای چ کوتاه ا ...

والا منم درک نمیکنمشون

بخدا چون اینا از طرف ما بودن یعنی مهمون از طرف من بودن خیلی خحالت کشبدم اصلا به روی خودش نمیاورد بیشتر حرص میخوردم ،مادرشوهر خواهرم به خواهرم گفته بود خدا به داد عروسیمون برسه این بچه کاش نیاد به مادرشوهر خواهرم چنتا مشت زده بود 

منم به حاریم دفعه بعد میگم یا جدی تذکر بده بعد بیارش یا بده به کسی برات نگهداره

والا ترسیدم پیام بدم بزنی منو😅حالا جدای از شوخی  بچه س عزیزم برخورد تند نکن خودتو بی اعصاب نشو ...

عزیزم بخدا تو اون شرایط نبودی ببینی چه ها میمرد انگار افسار گریخته بود ،همه فک میکردن بچه منه میومدن میگفتن ببین گاز گرفته مشا زده فلان کرده میگفتم والا من مادرش نبستم اون زن بی‌خیاله و بی عاره مادرشه

والا منم درک نمیکنمشون بخدا چون اینا از طرف ما بودن یعنی مهمون از طرف من بودن خیلی خحالت کشبدم اصلا ...

دعوت نکن خودتو راحت کن والا

ولی از طرفی درسته حق داری ،بهتر بود باباش میبردش پارکی جایی نه مهمونی 

عزیزم بخدا تو اون شرایط نبودی ببینی چه ها میمرد انگار افسار گریخته بود ،همه فک میکردن بچه منه میومدن ...

میفهمم حق داری آره ولی مادرش قطعا از پسش برنمیاد اینجور ک گفتی بچه حرف گوش نکنه

فقط باید ببره پارک اینور اونور نه مهمونی 

جاری‌ت چرا دعوت بود؟

به خاطر مادرشوهرم چون کفت دعوت کن زشته مراسم عقد و باه برونم نبودن و فلان 

کاش دعوت نمیکردیم آب شدیم رفتین زمین