2777
2789

بعدش که اومده باشه دنیا شبیه بوده ؟؟

من سونو دوبعدی ساده دادم صورتش و دیدم 

میخوام بدونم چند درصد شبیه بوده ؟؟

دخترم با اومدنت زندگی من و بابات رو رنگین کمون کردی   

سه بعدی قشنگ صورت بچه رودیدم ۹۰درصدشبیه بود😍

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه بعدی نه دو بعدی 

نه بعدی زیادمعلوم نبود

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
منم تو سونوی ساده صورت گرد و خوشکل نفسمو دیدم خیلی حس بی نظیری بود به دنیا که اومد دیدم همون صورت گر ...

جدی دقیقا همون بود ؟؟ 

لب و چشماش و گردی صورتش ؟؟

هیچ وقت دلم همچین سونویی نخواست اون لحظه اولی که میارن پیشت باید ببینی این همه زیبایی تا خستگی و درد رو فراموش کنی هر جوری که باشه برای مادر قشنگه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
مياد ميبينيش عجله نكن تازه روز ب روز قيافه ش تغيير ميكنه من عكساي روزاي اولو ميبينم ميگم واي چقد ز ...

اخه دیروز توی دو بعدی دیدم خیلی ناز بود 😁

هیچ وقت دلم همچین سونویی نخواست اون لحظه اولی که میارن پیشت باید ببینی این همه زیبایی تا خستگی و درد ...

الهی آمین سی و سه هفته ام طاقت ندارم دیگه 

الهی آمین سی و سه هفته ام طاقت ندارم دیگه 

بسلامتی عزیزم چیزی نمونده دیگه بچه اولش پف داره یکم بگذره همون شکلیه که تو خیالت داشتی من حتی خوابم دیده بودم وقتی دیدمش انگار قشنگ ترین موجود دنیا بود یکم گذشت سه ماه به بعد قشنگ تر شد عکسای نوزادیش میبینم میگم چقد زشت بوده ولی برای من واقعا قشنگ ترین بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

سونوگرافی دوبعدی بیشتر برای بررسی وضعیت کلی جنین هست و جزئیات چهره رو خیلی واضح نشون نمی‌ده. اما توی سونوهای سه‌بعدی و چهاربعدی، شباهت نهایی به نوزاد می‌تونه باشه، مخصوصاً اواخر بارداری. اگر سونوگرافی دقیق انجام شده باشه، احتمالاً بعضی ویژگی‌ها مثل فرم بینی و لب‌ها شبیه باشه. سونوگرافی سروش خوبه برو اونجا