2777
2789
عنوان

چرا تگدونیم سکته کرده؟🤪

96 بازدید | 17 پست

چرا من نی نی یار یا هرکی تگ میکنم آبی نمیشه؟@ هم میذارم🤔

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاصله نده بین کلمات@زدی

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

کدوم نی نی یارو میخوای ؟؟ بزنم برات ببینم تگدونی من حالش چطوره 😉

اینجا ک نه تو اون تاپیک بعد از نه ماه انتظارم.میخوام پاک شه.نی نی یار حذف تاپیک۲

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نمیدم بازم نمیشه وحشی جان☹️

از اول امتحان کن @بزن نام کاربرزو بزن کادر اومد از توی کادر اسم رو انتخاب کن .نیاورد این ور اون اسم کاربری کلیک کن چند بار

با مرور گر دیگه هم امتحان کن ببین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اینجا ک نه تو اون تاپیک بعد از نه ماه انتظارم.میخوام پاک شه.نی نی یار حذف تاپیک۲

بخون پس اینجارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کدوم نی نی یارو میخوای ؟؟ بزنم برات ببینم تگدونی من حالش چطوره 😉

اااا اونو پاک کرده بنده خدا دستش درد نکنه😅تاپیکای پیش دبستانی رفتن رو میخوام پاک کنم

از اول امتحان کن @بزن نام کاربرزو بزن کادر اومد از توی کادر اسم رو انتخاب کن .نیاورد این ور اون اسم ...

همه این کارارو کردم انا دریییغغ🤤