2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو میایید

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست

همیشه هم برا قیمه سیب زمینی از اول زیاد آب اضافه نکن که گوشت له بشه ولی خورش آبدار و جا نیفتاده باشه از اول کم آب بگیر رو مواد شعله رو کم کن که زیاد آبش بخار نشه وجابیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشت تفت بده بزار خوب بپزه اصافه کن ادویه هم بش بزن لیمو عمانی هم نیم ساعت آخر پخت اضافه کن دارچین ک ...

چوب دارچين تيره نميكنه 

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

هنوز خیلی وقت داری تو زودپزم نزاری بزاری ی قابلمه جدا تا اون وقت میپزه

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

من که هیچ وقتلیمو عمانی تو خورش قیمه نمیزنم، ادویه مخصوص قیمه میزنم اون خوشمزه ترش میکنه، اگرم نداشته باشم بازم نمیزنم همون دارچین کافیه، بعدم جدا گوشت تو زودپز بپز، بزار خوب آبش جمع بشه گوشتار  اضافه کن تو خورش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من که هیچ وقتلیمو عمانی تو خورش قیمه نمیزنم، ادویه مخصوص قیمه میزنم اون خوشمزه ترش میکنه، اگرم نداشت ...

پس شمام میگی مشکلی نداره گوشت و جدا بپزم اظافه کنم خواهرشوهرم یکم حساسه واسه همین دو دلم ته چین درست کنم اونم کارش زیاده 

یاهمون گوشت و جدا بپزم اظافه کنم 

من که هیچ وقتلیمو عمانی تو خورش قیمه نمیزنم، ادویه مخصوص قیمه میزنم اون خوشمزه ترش میکنه، اگرم نداشت ...

عزیزم بخاطر اینکه طعم گوشت از دست نره میگید بزارم خوب ابش جمع شه بعد اظافه کنم درسته

پس شمام میگی مشکلی نداره گوشت و جدا بپزم اظافه کنم خواهرشوهرم یکم حساسه واسه همین دو دلم ته چین درست ...

وا معلومه که ایراد نداره، تازه مادرشوهر من همیشه عادت داره خورش قیمه رو جدا میپزه ، لپه جدا، گوشت همجدا، خدایی هم خیلی خوشمزه میشه، ضمن اینکه وقتی حساس نباشی خود به خود غذات خوشمزه میشه نگران نباشا

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم بخاطر اینکه طعم گوشت از دست نره میگید بزارم خوب ابش جمع شه بعد اظافه کنم درسته

آره بزار ابش جمع بشه چون در غیر این صورت گوشتت بدون طعم میشه، مثلا در حد یه فنجون کهاب تهش موند همشو با هم اضافه کن به خورشتت