2777
2789
عنوان

هیچ🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 392 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاقا بخدا بی منظور ی چی میگی ی دفه میبینی طرف داره میخنده حالا چرا؟ بخاطر استفاده از داد و کرد..بعد ...

وااییی🤣🤣🤣

کودَکی اَم را دوست داشتَم روز هایی کِ بِجایِ دِلَم زانو هایَم زَخمی بود:)✨✋
@ابرا_خانوم        @عاها        @کبری_زن_اکبر  &nb ...

واوووو😂😂😂😂من عکس ندارم آخه☹️😂

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

اتفاقا مال من کامل بود😌😌😌❤️🤣🤣🤣

😐😐😐😐😐شانس من به روایت شما.نه به عکس گری رسیدم نه شما دوتا لیا هم که نگذاشت😐

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

خب ایدیش چی بود؟ عاقا یکمشونم چرت میگن همین حالا یه برگه ازمایش جلوش بزاری بلد نیس یا مثلن ی سوال ز ...

فک کنم وقتشه برم تو کارش🤣🤣🤣🤣🤣

با نهایت تاسف و تالم اینجانب در شُرُف سرماخوردگی هستم

یعنیی لعنت به سرماخوردگیییی چقد بدم میاد ازش

اونم الان که اصلن نمیتونی بری بیرون تا ببینن میگن کرونا گرفتی😰

‌جان جدت لایک نکن😊🔪