2777
2789

آقا بیاین بگم براتون، دوتا خواهر ناتنی داریم که به ظاهر رابطمون خوبه، من دوروز پیش اومدم خونه پدرم و چون توی روستا هستن کمی کمبود آب هست،خواهر بزرگم زنگ زد گفت چیکار میکنی کجایی گفتم اینجام و آب نیست هواگرمه ادم از بی کولری هلاک میشه،اگه اب نیاد براشون فردا میرم خونه اونم کلی شوخی کرد و خندیدیم گوشیو قطع کردیم قرار بود دیشب برم خونه بخاطر یکاری پیش اومد نرفتم الان خواهر بزرگم زنگ زده میگه تو از عمدگفتی  اینجا آب نیست که ما نیایم اونجا ما میخواستیم بیایم بخاطر اینکه تو اینوگفتی نیومدیم و دلت نمیخواد ما ببینیمت ماهم دلمون نمیخاد تورو ببینیم 😐گفتم بخدا اینجوری نیست گفت کار نداری خداحافظ ناراحت شدم بدون خدافظی قطع کردم رفتم وات دیدم خواهر کوچیکم پیام داده من دیروز به مامانت زنگ زدم ولی نگفته تو اونجایی ترسیده من بیام اونجا و از این حرفای مزخرف درصورتیکه خواهرم دختر جاریش مریضه دوسه روزه خونه اوناست جایی نمیتونه بره 😐خیلی اعصابم خورده بنظرتون حق دارن این رفتارو کنن بامن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خواهرای خوبی من ارزومه خواهرم بگه میام خونه ات. یا برم‌خوته مامانم بگه وااای منم اومدم. ینی ارزو ...

خب بیان چرا وقتی نمیتونن بیان و خودشون کار دارن الکی بهونه میگیرن اعصاب منو خورد میکنن

از رفتار و حرکتتون بد برداشت کردن  شما شاید بی منظور بودین اما در کنار هم ک قرار دادن حس بد ...

منکع نگفتم اونا نیان من فقط گفتم اومدم اینجا آب قطعه حتی نگفتن که ما میخوایم بیایم یا نیایم!

تو هم دست پیش بگیر. بگو دو روز اینجا بودم میخواستم ببینمتون تو که دختر جاریت مهمتر بود. تو هم که الکی یه بهانه درست کردی چون آب نیست پس نمیام. حالا میومدی برات آب معدنی میگرفتم مگه چی میشد

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد
تو هم دست پیش بگیر. بگو دو روز اینجا بودم میخواستم ببینمتون تو که دختر جاریت مهمتر بود. تو هم که الک ...

من اصلا دنبال بهونه نیستم بخدا، دلمم نمیخاد بحث کنم بااینکارشون خیلی اعصابم خوزد شده باردارم هستم اصلا حالم یجوری شده ایقد حرص خوردم نفسم دازه بند میاد

من اصلا دنبال بهونه نیستم بخدا، دلمم نمیخاد بحث کنم بااینکارشون خیلی اعصابم خوزد شده باردارم هستم اص ...

میدونم برای همین میگم دست پیش بگیر و نزار جولان بدن. اینطوری اونا باید بیان عذرخواهی. توپو بنداز توی زمین خودشون.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد