2777
2789
عنوان

یه دختر بیست وچارساله مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 41 پست
اگر مستقیم به خودت میگن راهش فقط دوری و دوستیه که از هدفت جا نمونی. اگر کسی حرفاشونو برات میاره، خی ...

ن اتفاقا خاله هام مستقیم تو روی خودم میگن که کارت اشتبا بود گذاشتی خاهرت ازدواج کنه وگرنه تاحالا ازدواج کرده بودی 

یا مثلا میگن تو کم کم داری پیر میشی وفلان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتِ اذانه از خدا میخوام چنان بختتو سفید کنه ک هموناییکه بهت طعنه میزدن چشاشون درآد😻😘

برای منم دعا کن بختم سفید باشه

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

هرکاریم کنی نمیشه

فقط با ازدواجت میشه دهنشونو بست

که اونم دیر یا زود بالاخره همه ازدواج میکنن

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   
آره والا حالا اونایی که ازدواج کردن مگ چه گلی زدن به سرشون

هیچی جز دردسر اعصاب خوردی پیر شدن زودتر والله منم هم سن تو ام نزدیک ۲۴ و یه پسر دارم ولی خیلی وقتا با خودم میگم کاش منم درس رو اونقدر ادامه میدادم یه شعل خوبی گیرم می یومد مستقل زندگی میکردم فقط حیف که خانوادم به ازرواج زود اعتقاد داشتن😑

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

تازه الانم وقت ازدواجت نیست دو سه سال دیگه بذار 

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
بیچاره خواهر من  مامان بابای منم تا من نرم نمیزارن اون بره😑 منم شاید اصلا نخام ازدواج کنم

بزرگترین اشتبا خانواده ها همینه 

من الان خاهرم خوشبخته واین برام مهم بود نه حرف مردم

عزیزم برات مهم نباشه 

اما واقعا سنی نداری

تو ک نباید با افکار و عقاید همشهریات زندگی کنی....

بفکر موفقیت خودت باش 

جوری نباش ک ۲۴ساعت بفکر شوهر کردن باشی فقط

برو ادامه تحصیل بده برو سرکار

وقتش ک سد بخت تو هم باز میشه

....

هیچ دختری بدش نمیاد ۲۴ سالکی با یه مرد ایده آل ازدواج کنه

اما حالا ک نیس چه میشه کرد!؟

باید بشینی غصه بخوری؟

تو خییلی وقت داری

بعضی از اون های که طعنه میزنند شبیه همین کسایی هستن که تو این سایت هستن....

خودت رو اذیت نکن

به مسیرت ادامه بده

مثل آن مسجد بین راهی تنهایم/هر کسی می آید مسافر است،میشکند هم نمازش را و هم دل مرا...و میرود...دیگر به خاک کفش این غریبه ها عادت کرده ام

تقریبا هم فرهنگ شدیم انگار با این تفاوت که من ارشدم را از دانشگاه تهران خوندم اونموقع 24 سالم بود طی یک ازدواج سنتی با فامیل مون ازدواج کردم بعد ده سال هنوز همیم حس را دارم که من سنم بالا بوده ازدواج کردم چون اونا ده سال از من کوچکتر هستند و بچه هاشون از بچه های من بزرگتر چه خوب میشد بشه شما هم زودتر ازدواج کنید شاید کسی اینو درک نکنه اما من می فهمم عزیزم من همیشه میگم توی فرهنگ های مثل شماها بهتره دختر درس نخنده دیگه بالای 25 سال مجرد نمونه و نمی گم هر کی اومد راضی باشه منظورم این هست که اگه شرایط سختی برای معیارهاش داده تجدیدنظر کنه بخدا همکلاسیم الان پسرش بانگاه املاکی دارد 18 سالش هس پسرس اما پسر بزرگ من 8 سالشه

ن اتفاقا خاله هام مستقیم تو روی خودم میگن که کارت اشتبا بود گذاشتی خاهرت ازدواج کنه وگرنه تاحالا ازد ...

والا سنی نداری، بایدبه مادرت بگی که تذکر جدی به خاله هات بده که اینقدر حرف اضافه نزنن

... و من به تو ایمان دارم...

می دونم 24 سال سنی نیست اما برای فرهنگ ما هست و ما با این فرهنگ ، هستیم همچنان 

تازه من چند بار از نزدیکان همسری با طعنه هم شنیدم که توی سن بالا ازدواج کردم هنوز روی روح و روانم اثر میزاره