2777
2789

نمیدونم چمه تازه ۵ هفتمه 

با اینکه کلی نذر و نیاز کردم واسه بچه 

ولی افسرده شدم الان فقط بلند بلند گریه میکنم

میترسم رو مغز بچم تاثیر بزاره اونم افسرده بشع😭😭😭😭

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده نمیشه عزیزم نگران نباش این حالتا عادیه منم اوایل بارداریم میشستم گریه میکردم فکر میکردم شوهرم مرده (دور از جونش)😅

اما سعی کن خودتو تقویت کنی 

ان شاءالله به سلامتی میاد بغلت اونوقت تازه موقعی میرسه که موهای سرتم میکنی اگه مثل دختر من گریه کن باشه 🤣😂

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
شوهرت بهت اهمیت نمیده؟

اهمیت میده ولی نه اونطور ک من میخوام 

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

چشمت روشن انشاالله نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت 

طبیعیه عزیزم مال هورمون هات هست سعی کن تو محیطی باشی که اکسیژن بیشتر بهت برسه غذاهای مقوی بخور خرما هم حالت رو بهتر میکنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چرا؟

نمیدونم زندگی واسم پوچه

گریه چرا عزیزم 

میدونی الان چه آدما منتظرن که بچه دار بشن ؟

به دستای کوچولوش پاهای کوچولوش لپاش خنده های قشنگش فکر کن 

به اون قلب کوچولوش فکر کن به چشمای نازش

چرا باید ناراحت باشی

اگه بدونی چن نفر الان حسرت مادر شدن دارن

گریه نکن خدا قهرش میگیره

تباید یه مامان شاد باشی❤

همین الان بهش بگو فدای اون خنده های قشنگت بشم

خیلیاارزوی جایگاه تورودارن... وفعلاتومرحله خواستگارم ندارن چه برسه زندگی مستقل... خداروشاکرباش... وقتی حالت بده چی آرومت میکنه؟ من خودم زیارت عاشورابالحن خاص.... یا... 

چه بگویم

چشمت روشن انشاالله نی نی صحیح و سالم بیاد تو بغلت  طبیعیه عزیزم مال هورمون هات هست سعی کن تو م ...

فدات عزیزم

نمیدونم چمه هرکار میکنم خوب نمیشم

حتی بیرون هم میرم خوب نمیشم

گریه چرا عزیزم  میدونی الان چه آدما منتظرن که بچه دار بشن ؟ به دستای کوچولوش پاهای کوچولوش لپ ...

قربونت برم واسه حرفای قشنگت

نمیدونم اصلا چمه ارزوی مرگ‌میکنم هرکارم میکنم خوب نمیشم 

منم تو بارداری زیاد گریه میکردم. هیچ مشکلی هم نداشتم اما بی دلیل دلم می‌گرفت و روحیه خوبی نداشتم

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️