2789
عنوان

لکه سفید نوزاد

341 بازدید | 9 پست

سلام بچه های شمام تو نوزادی لک سفید داشتن زیر بغل دخترم یه لک سفید زده دارم دیوونه میشم از بس غصه خوردم اگه تجربه ای دارین بگید لطفا؟؟

و خدایی که بشدت کافیست❤️❤️❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم دختر منم لک سفید زده میخواستم بدونم لک بچتون برطرف شد

نه همینطور مونده دکتر عمومی و متخصص اطفال دید گفت چیزی نیس ولی من خیالم راحت نیست بهمن ماه نوبت متخصص پوست گرفتم نشون بدم خیالم راحت بشه 

نه همینطور مونده دکتر عمومی و متخصص اطفال دید گفت چیزی نیس ولی من خیالم راحت نیست بهمن ماه نوبت متخص ...

منم چندین بار دکتر بردم گفت چیزی نیست ولی ی لک دیگ دیدم دوباره اصلا داغونم 

تهرانی؟ من بردم پیش سهیلا ستوده ک خیلی تعریفشو میکردن گفت خاله ولی باز برا دوماه دیگ نوبت گرفتم

اگ دوس داشتی عکس بفرستیم ببینیم شبیهن یا ن چون برا دخترم خیلی سفید نیست انگار ک پوست خودشه داره برمیگرده

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
منم چندین بار دکتر بردم گفت چیزی نیست ولی ی لک دیگ دیدم دوباره اصلا داغونم  تهرانی؟ من بردم پی ...

ببخشید دیر ج دادم منتظر بودم برم متخصص جوابتونو بدم امروز رفتم شکرخدا گفت خاله مادرزادی منم خیلی وسواس شده بودم چندجا دیگه از بدنشو نشون دادم یه حالت سفید داشت گفت از خشکی پوست که بعد قرمز شدن بی رنگ شدن با مرطوب کننده خوب میشن

ببخشید دیر ج دادم منتظر بودم برم متخصص جوابتونو بدم امروز رفتم شکرخدا گفت خاله مادرزادی منم خیلی وسو ...

نه عزیزم من کاشانم دکتر مظلومی متخصص پوست بردم اگه تهرانی که دکترای خوب زیاد هست یه دکتر متخصص ببر اونقدر متبحر هستن با یه نگاه و معاینه متوجه میشن 

ببخشید دیر ج دادم منتظر بودم برم متخصص جوابتونو بدم امروز رفتم شکرخدا گفت خاله مادرزادی منم خیلی وسو ...

سلام عزیزم خوبی 

پسرم چهار ماهشه یه لکه سفید روی شکمش داره و دکتر گف فعلا نمی تونیم تشخیص بدیم که چی هس و بجز اون جوشای خیلی ریز قرمز رنگ میاد که  بعدش جاشون سفید کمرنگ می شه 

پیام شما رو دیدم بچه تون شبیه بچه منه 

می تونید بفرمایید بچه شما چی شد ؟

سلام عزیزم خوبی پسرم چهار ماهشه یه لکه سفید روی شکمش داره و دکتر گف فعلا نمی تونیم تشخیص بدیم که چی ...

سلام عزیزم من نوبت متخصص پوست گرفتم گفت لک مادرزادی هست و مشکلی نیست خداروشکر چیزی نبود فقط لک مادرزادی هست صبر کن حتما ببر متخصص پوست فقط میتونه تشخیص بده زیاد حساس نباش به جای جوش و این چیزا بچه ها تا دوسالگی پوستشون ثبات نداره و هر روزی یه جورین من الان دخترم دوسالشه لکه همون طور هست و زیر بغلش نگران نباش من اونقدر غصه خوردم و ناامید بودم و میترسیدم ولی مهم نبود شمام نگران نباش ایشاله چیزی نیست عزیزم