سلام بچه ها الان از مدرسه برمیگردم،ما کتاب و ثبت نام نکردیم،الان میگن سایت بستس دیگه نمیشه ثبت نام کردشون،مدیرمون چنان بد حرف میزد با آدم هی میگفت برو برو انگار ما از خدا مون بود که اون جا وایسیم،بخدا اعصابم خورد شده نمیدونم چس کار کنم،مدیرش چنانننن داد میزد و نگاه مغرور میگرفت به آدم انگار رئیس جمهوری چیزیه ،بچه ها آلات دیکه سایت و باز نمیکنن؟😭😭😭😎😎حالم خیلیییی بدا
در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
منم ثبت نام نکردم برا بچم. اصلا هم مثل تو اشک نمیریزد. میخوام از تو دیوار دست دوم بخرم. تازه لباس هم اندازه نبردم بگیره چون خیلی گرونه . میخوام خودم پول جمع کنم پارچه شو از جای ارزون بگیرم ببرم جایی بدوزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا من خبر نداشتم،فکر میکردم وقت هست الان چاره ای نیست؟دیگه باز نمیکنن سایت بی صاحب و؟
نه دیگه فک کنم باید آزاد بخرید که اونم خیلی سخت گیر میاد
ایلان ماسک و بیل گیتسبا اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق دارهدونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالامیبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو!اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
ببین هیچ کجا ثبت نام نمیکنن؟از لوازم تحریریا یا کافی نت ها بپرس..خیلی جاها نوشتن ثبت نام کتاب درسی..بالاخره هست یه سری جاها..اگه تهرانی وقتی کتابا اومد شاید بتونی از میدون انقلاب بری بخری..
بایدم داد بزنه من همون موقع که گفتن برای سه تامون کتاب ثبت نام کردم اتفاقا خواهرم میره دوم، مدیرمون گفته بود نیاید تابستان باید گرما بخورید و سایت بستس این همه وقت چکار می کردی؟
شبی ساحل نشین خنده ام باش که لبخند من دریای درده...!A
عزیزم تو رو خدا اگه میدونی بگو از کجا آزاد بخریم؟؟کجا بریم؟مدیرمون گفت اگه اگههههههه آخر سر اضاف ...
برو لوازم تحریریا وکتابخونه اینا ازشون بپرس