2777
2789
عنوان

بنظرتون کارمن بدبود یاخوب

77 بازدید | 14 پست

داداشم بانامزدش دیروز رفتن بیرون هرچی داداشم گفت بیا مامانم گفت بیا گفتم نه اصلا.نامزد داداشم مادرش خواهرش دخترداییش بودن 

دلمم بودبرم ولی دوستنداشتم بگن نگاه اویزون داداشش

جا بودتوماشین چون همشون لاغرن .ولی نمیدونم دلم نمیخوادحرکتی کنم عروسمون تودلش بگه اه این کیه دیگع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا اتفاقا مهربون و راحت باش اونو ببین حتی فامیل هم اورده اینجوری فکر میکنه تو خودت رو میگیری😊

خیلی مهربونم بخدا قربون صدقش میرم.خوب ماشین شوهراونه دوستداره فامیلشو بیاره .من برم جاشونوتنگ کنم

چه خواهر شوهر ماهی!!!!

نه با عروستون گرم بگیر 

چند وقت یکبار بهشون بگو و با اجازتون و اگه خیلی گفتن برو

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

خیلی مهربونم بخدا قربون صدقش میرم.خوب ماشین شوهراونه دوستداره فامیلشو بیاره .من برم جاشونوتنگ کنم

تو چقدر با درکی دختر

ایشالا یکی مثل خودت گیرت بیاد ، همینقدر ماه!

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

تو که میگی جاشون تنگ‌نبوده این لحن بیانت وایب خوبی بهم نمیده اصلا حس میکنم ته دلت زن برادرت رو دوست نداری!

من متاهلم عزیزم .ولی ..

انشاءالله عشقتون پایدار باشه

خب پس با همسرت بری بهتره

مگر اینکه خانوادگی بیرون برید

مثلا اومدن خونه بابام مهمونی.بعدش ازش یه عالمه تعریف کردم....دیروز هم به داداشم گفتم ردنگاهشو ببین نکنه دلش چیزی بخوادنگیری رودلش بمونه .دیگه مامانم صبح گفت رفتیم امام زاده صالح داداشت قران وچادرنمازبراش گرفت گفت دوستدارم اولین خاطره امون ازاینجا باشه عروس هم خیلی خوشحال شد

انشاءالله عشقتون پایدار باشهخب پس با همسرت بری بهترهمگر اینکه خانوادگی بیرون برید

همسرمن ادم به دورعزیزم .فداتشم .تاادمایی مثل شماهستن ادم وراهنمایی میکنن برای خوب بودن پس زندگی هنوزقشنگ

تو که میگی جاشون تنگ‌نبوده این لحن بیانت وایب خوبی بهم نمیده اصلا حس میکنم ته دلت زن برادرت رو دوست ...

عزیزم من  زن داداشم انتخاب خودمه همه هم میدونن خیلی عاشقشم چون عاشق داداشمم.فقط دوستندارم مزاحمشون باشم

همسرمن ادم به دورعزیزم .فداتشم .تاادمایی مثل شماهستن ادم وراهنمایی میکنن برای خوب بودن پس زندگی هنوز ...

عزیز دلی