2777
2789
عنوان

خدا

90 بازدید | 15 پست

زدم زیر قولی ک بهش دادم واقعا نمیدونم چرا...

حس میکنم دیگ کمکم نمیکنه

چندروز دیگ نتایج کنکور میادو همه زندگی من به قبولی فرهنگیان وابستس

میشه برام دعا کنین❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هواتو همیشه داره 

نگران نباش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
عزیزم خدا که هیچوقت دست تورو رها نمیکنه اما زندگیت به همون خدا بستس کنکور اونقدرا هم که فکر میکنی مه ...

من یه ادم نا امید بودم هیچوقت فکر نمیکردم شروع کنم به درس خوندن ولی در کمال تعجب شروع کردم

خیلی کمکم کرد فقط امیدوارم تا اخرش کمکم کنه دستمو ول نکنه چون خیلی داغون میشم

نترس خدا کمکت می کنه اون بزرگ تر از این حرفاسسس بابا اون خدای بی  نیاز بنده نوازه❤ حسبی اللّه❤ دعا موفقیت 👇

اللَّهُمَّ لاَ سَهْلَ إِلاَّ مَا جَعَلْتَهُ سَهْلاً وَأَنْتَ تَجْعَلُ الحَزْنَ إِذَا شِئْتَ سَهْلاً

ترجمه: الهى! انجام هيچ كارى آسان نيست مگر آن را تو آسان بگردانى و توئى كه هرگاه بخواهى، مشكل را آسان می‌گردانى

❤قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳﴾انصاریان: بگو: ای بندگان من که [با ارتکاب گناه] بر خود زیاده روی کردید! از رحمت خدا نومید نشوید، یقیناً خدا همه گناهان را می آمرزد؛ زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است؛

❤قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِن ...

چقدر. حال خوبی داشت

ممنون❤️❤️❤️❤️