2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه اینجوری که بدتر مردم جلوگیری میکنن 😶میترسن  بعدم کلی براشون سود داره سونوگرافی ها هم که ا ...

آره دقیقا یکی مثل من با شنیدن این خبر منصرف شدم و پول خیلی زیادی به جیب میزنن مثلا همین آمینوسنتز هزینه اش ۱۰ میلیون

ترجمه دستورات بافت 
آخه اینجوری که بدتر مردم جلوگیری میکنن 😶میترسن  بعدم کلی براشون سود داره سونوگرافی ها هم که ا ...

اینا سیاستشون بالاتر از این چیزاست حتما چیزی پشتشه

به نظرم پزشکان جامعه مسولن و نباید اجازه چنین کاری و بدن 

سلام دوستان ...غربالگری های جنین طبق روال انجام میشه ولی تنها فرقی که کرده به درمانگاه ها دولتی و بهداشت نامه زدن که مادرای باردار در این زمینه اموزش ندید و توصیه نکنید به انجام ان تی 

خداکنه انجام بدن من میخواستم برا بچه دوم اقدام کنم ولی  این خبر خوندم حالم بد شد. مگه میشه با پ ...

عزیزم شایعه است اقدام کن من هفته پیش انجام دادم و این سونوگرافی که میرم چون خیلی خیلی تو ۱۲ هفته جنسیت دقیق میگه یه عالمه خانم باردار بود که اومدن بودن سونو nt و غربالگری دوم بعداشم شما هر آزمایش بخوای میتونی از دکترت درخواست کنی برات بنویسه نخواستی آزاد انجام بده 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
سلام دوستان ...غربالگری های جنین طبق روال انجام میشه ولی تنها فرقی که کرده به درمانگاه ها دولتی و به ...

سلام عزیزم.  یعنی تو مطب و مراکز خصوصی انجام میشه؟ 

ترجمه دستورات بافت 
عزیزم شایعه است اقدام کن من هفته پیش انجام دادم و این سونوگرافی که میرم چون خیلی خیلی تو ۱۲ هفته جنس ...

مرسی عزیزم .آره باید آزاد انجام بدم. پسرم ۸ سالشه خیلی دوس داره برادر یا خواهر داشته باشه. 

ترجمه دستورات بافت 
عزیزم چقدر هزینه کردی؟ تحت پوشش بیمه ک نیستن ؟؟

بیمه تامین اجتماعی هستم 

سونو ۴۴۵

آزمایش ۴۰۰

اما بیمه ها متفاوت بود یکی ۲۰۰ میداد یکی بیشتر ولی اکثرا چون تامین اجتماعی هستن ۴۴۵ بود اما آزمایش آزمایشگاه گفت آزاده و همه همون ۴۰۰ 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی