2777
2789
عنوان

هیچ مهمونی نمیتونم برم😭

1929 بازدید | 108 پست

سلام دیگه دارم دیوونه میشم نمیتونم هیچ مهمونی برم چون وارد شدنی نمیتونم با کسی دست بدم دستم میارزه مواقع عادی اصلا ارزش ندارم فقط وقتی وارد جمع میشک استرس میگرم و دستم میلرزه😭خسته شدم توروخد راهکاری بادین بگین بهم چیکار کنم کم کم ابروم داره میره با هیچکس نمیخوام دست بدم

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم

دست نده بگو واس کرونا دست نمیدم از دور سلام و احوالپرسی کن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لرزش دسته چیزخاصی نیست ک .بخودت سخت نگیر کم کم عادی میشه برات.بگو مثلا همسایتون سگ داشت پرید جلوم ترسیدم بدنم میارزه اب بخورم خوب میشم .بعدم خب دست خودت ک نیست .اعتماد بنفس داشته باش برو تو جمع دست بده و لذت ببراز مهمانیت.افسردگی میگیری خدای نکرده 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
دیر به دیر مهمونی دارین؟ من اگه مهمونی برم که از ادماش خوشم نیاد یا بدونم سوال پیچ میشم خیلی مظطرب م ...

اره دقیقا اصلا دلم نمیخواد برم واسه همین اینطوری میشم هانواده شوهرمن اصلا دلم نمیخواد ببینمشون مهمونی های خودمون اصلا اینطوری نمیشم

لرزش دسته چیزخاصی نیست ک .بخودت سخت نگیر کم کم عادی میشه برات.بگو مثلا همسایتون سگ داشت پرید جلوم تر ...

دیگه همه بهونه ها تموم شده همه چی کفتم 😭میبینم کم کم دارن حرف درمیارن دستش میلرزه  و با انگشت نشون میدن🥺