2777
2789
عنوان

خانوما بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست
اره عزیزم 

مدروکسی همیشه عقب جلو می‌کنه پریودی هارو 

ولی منم بعد خوردن مدروکسی در کمال ناباوری باردار شده بودم 

بنظرم فردا برو ی بتا بده 

خیلی زود مطمئن میشی هرچی هست 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدروکسی همیشه عقب جلو می‌کنه پریودی هارو  ولی منم بعد خوردن مدروکسی در کمال ناباوری باردار شده ...

مردشورشو ببرن ... 

بعد چند دوره ؟ من سه دوره خوردم ... 

باید چند ساعت ناشتا باشم ؟

سینه هام درد داشت حساس بود  خستگی و یبوست و پریودم عقب افتاد سه روز تو اقدام بودم زیر دلم فقط د ...

من چند روز قبل سینه هام درد داشت 

الان زیر دلمو معده ام درد میگیره گاهی ... 

من این ماهو کلا اقدام بودم ... 

مردشورشو ببرن ...  بعد چند دوره ؟ من سه دوره خوردم ...  باید چند ساعت ناشتا باشم ؟

اوف خیلی حداقل ۸ماه 

ناشتایی لازم ندارع 

بتا بده اگ باردار باشی عددش می‌ره بالا اگرم نباشی ک عددش 0

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
اوف خیلی حداقل ۸ماه  ناشتایی لازم ندارع  بتا بده اگ باردار باشی عددش می‌ره بالا اگرم نبا ...

میگی در عین ناباوری باردار شدی علائمی نداشتی ؟

باشه ایشالا برم ازمایش ... 

برا چی مدروکسی میخوردی شما ؟؟

میگی در عین ناباوری باردار شدی علائمی نداشتی ؟ باشه ایشالا برم ازمایش ...  برا چی مدروک ...

اصن علائم نداشتم من وقتی فهمیدم باردارم ک ۸هفته بودم 

پریودیام نامنظم بود دکتر مدروکسی داده بود بهم

ب نظرت امکان خطای بی بی چک هست ؟

صدرصد هست 

بعد ببین من همون موقع ک فهمیدم باردارم ۸هفته بودم بی بی چکم هاله انداخت عکسش هست ک بعدش آزمایش بتا دادم مطمین شدم 

بعدشم رفتم سونو یهویی صدای قلبشو پخش کرد نزدیک بود سکته کنم

اصن علائم نداشتم من وقتی فهمیدم باردارم ک ۸هفته بودم  پریودیام نامنظم بود دکتر مدروکسی داده بو ...

وااااییی چ خوووب 

منم پریودام نامنظم بود ... امید داشتم این برج باردار شم  ک ... 

وااااییی چ خوووب  منم پریودام نامنظم بود ... امید داشتم این برج باردار شم  ک ...

ناامید نباش اصن 

من کلن زده بودم ب بی‌خیالی بعدش انصافا خیلی چسبید یهویی متوجه شدم نی نی اومده تو دلم 

صدرصد هست  بعد ببین من همون موقع ک فهمیدم باردارم ۸هفته بودم بی بی چکم هاله انداخت عکسش هست ک ...

عه .. 

ای حاااانم وای خدا 😍😍😍 چ ذوقی کردی 

من میترسم برم ازمایش بدم منفی در بیاد 🫤🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

ولی دلم میخاد از بلاتکلیفی در بیام 😀 باید برم ازمایش 

بعد بی ادبیه من ترشح سفید بی بو و بدون خارشم دارم ... عفونت محسوب نمیشه ؟

ناامید نباش اصن  من کلن زده بودم ب بی‌خیالی بعدش انصافا خیلی چسبید یهویی متوجه شدم نی نی اومده ...

از عید غدیر بدجوری زدم تو فاز نا امیدی ... 

سعی میکنم بیخیال باشم ولی از بس بچه دوس دارم هی ذهنم میرم سمتشک نکنه بچه دار نشم نکنه پریودم نامنظمه بچمون نشه 🥲🥲

بعد میشینم ب غصه خوردن 

عه ..  ای حاااانم وای خدا 😍😍😍 چ ذوقی کردی  من میترسم برم ازمایش بدم منفی در بیاد 🫤🤦 ...

اوف انقد آزمایش دادم منفی بود ک‌ نگو 

نه اگ بی بو و بدون خارشه عفونت نیس 

یا بخاطر اینه ک میخای پریود شی 

یا شایدم داری مامان میشی 

ایشالا ک هرچی خیره پیش بیاد برات گلم