2777
2789
عنوان

یا موسی بن جعفر یا باب الحوائج

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 70 پست
جده پدریم از نسل امام موسی کاظم (ع) هستن ازشون خواهش میکنم از همگیمون دستگیری کنند     ...

دعا کن شوهرم اهل بشه و اعتیادشو ترک کنه. خواهش میکنم

خیلی گرفتارم

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت اینکه رودتر خوب بشم 

به نیت اینکه به عشقم برسم 

یا باب الحوائج🙏💚🥺

نزار بی جواب برم، این دل شکسته دیگه شکسته تر از این نمیشه شما  درمانش کن😭😭 

التماس دعا 

خیلی دعام کنید

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃

برای شفای مریض ها وبرای شفای زن داداش منم دعا کنید🌹🌹🌹

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
صبر و تحملت رو زیاد کن ان شاءالله خدا هم کمک میکنه عزیزم .

ممنونم😘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔