2777
2789
عنوان

تورووو خدا بیاید یه چیز بگید پشیمون شم😓😰😓

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 97 پست

خانم این رابطه یک طرفه است و مطمئن باشید به نتیجه  ای نخواهی رسید . شما را درک میکنم  چون تجربه کردم خانم

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حس بدی داره ایشالا خداکمک کنه، میدونم حالت چه قدرالان بده ولی پاک کردن برنامه هابیشترحالتوبدم ...

فقط با نی نی سایت خودمو مشغول میکنم و آهنگ گوش کردن

یکی دو ساعتی هم باشگاه میرم و کارای شخصی و...

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
فقط با نی نی سایت خودمو مشغول میکنم و آهنگ گوش کردن یکی دو ساعتی هم باشگاه میرم و کارای شخصی و...

کارخوبی میکنی عزیزم

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤
خانم این رابطه یک طرفه است و مطمئن باشید به نتیجه  ای نخواهی رسید . شما را درک میکنم  چون ...

حداقل باهاش حرف بزنم یه کم

ب نظرتون بهتر نمیشم؟

میشه صبر کنید اسکرین پیامشو بزارم اونجایی ک گف نمیتونیم رل باشیم😓

خدایی که ب شدت کافیست.....یه دختر آبانی با قلب صورتی💗💗💗💗💗عاشق گوبه ها🥺🐈🐱
چون فامیل هستیم هر دو رقابت دارن باهم😑

ببین از رو فامیل دور نزدیک میگم فامیل دور بهتره اینجوری اگه بعدا به مشکل برخوردین تو رودروایسی فامیلی نمیمونین بعدا هم زیاد چش تو چش نمیشین

حداقل باهاش حرف بزنم یه کم ب نظرتون بهتر نمیشم؟ میشه صبر کنید اسکرین پیامشو بزارم اونجایی ک گف نمی ...

نهههه دختر مگه یه معتاد یکم مواد مصرف کنه خوب میشه؟ باید کامل بزاری کنار

فقط با نی نی سایت خودمو مشغول میکنم و آهنگ گوش کردن یکی دو ساعتی هم باشگاه میرم و کارای شخصی و...

بیا این دخترای ساده رو نصیحت کن الان چه حالی داری ما که میگیم گوش نمیدن

گف نمیتونیم باهم باشیم چون راهمون دوره گف میخوام رل واقعی بزنم دیگ واضح تر بگه؟؟؟😭😭😭😭

تنها جان تو عاشق اون نیستی حتی دوسشم نداری 

تو وابسته ای چون کسیو نداری باهاش حسهاتو ارضا کنی دردودل کنی و... همم فک میکنی دیره دیگه اگ این بره پس کی میاد این فرصت آخرمه 

اشتباه میکنی چون وابسته ای اتفاقا تا خودت واقعا نخای پاک کردن شبکه های اجتماعی دردیو دووا نمیکنه چون تو نمیخای فراموشش کنی منم کپی تو بودم 

بزرگ شدم فهمیدم اگ خدا یه چیزیو برات بخاااد از کنارت جم نمیخوره تنهای عزیزم بخدا اون ب صلاحت نیس ببین چقدر خدا دوستت داره ک داره کمکت میکنع حالا از هر طریقی اینجا پسررو نسبت ب تو سرد کرده اون آدم تو نیس 

مگه دوست صمیمی نداری؟ 

حداقل باهاش حرف بزنم یه کم ب نظرتون بهتر نمیشم؟ میشه صبر کنید اسکرین پیامشو بزارم اونجایی ک گف نمی ...

باشه بزارید

آقا هستم. مخاطب محترم اگه بهتون بی احترامی کردم اخطار بدید ، اگه گوش نکردم گزارش بزنید.