عزیزدلممم چشم نگران نباش خونسردیتو حفظ کن و برو یکم ناز کن براش برو کنارش اروم صحبت کن ایشالله حل میشه مشکلتون این مشکلات بین همه زن و شوهرا هست اینم میگذره قشنگم خدا کنارته💜😍💌
توهم برام دعا کن یه اشتباهی کردم که خیلی خیلی عذاب وجدان دارم😔
عزیزممم چشم نگران نباش فداسرت اون موقع با توجه به شرایطت بهترین تصمیم رو گرفتی و الانم اگه اشتباهی کردی بابتش ناراحتی ک این یعنی تو انقدر ادم خوبی هستی که حداقل قبول کنی اشتباهت رو...هیچوقت برای شروع و جبران کردن دیر نیست حرفم کلیشه ای نیست تجربه کردم و درکت میکنم یه بار دیگه بلند شو نترس خدا کنارته اینو هیچوقت فراموش نکن🙂🌌🤍
اخه قبول نکنه ابروم پیش همه فامیل میره😭 ناز عشوه پیش شوهر من جواب نمیده لج باز و خودخواه و یه دندس ...
عزیزم اگه لازم شد با مشاور صحبت کن قطعا مشاور بهتر راهنماییت میکنه من مجردم تجربه ای ندارم درمورد زندگی مشترک😅ولی میدونم که میتونی یکم با سیاست زنونه و احترام شوهرت رو بیاری سمت خودت ولی اصولی و منطقی رفتار کن و پیشنهادم بهت مشاوره
مرسی عزیزم چقدررر خوب گفتی اره اون موقع با توجه به شرایطم بهترین تصمیم رو گرفتم ولی مشکل اینجاست ک ...
دیگه یه سری چیزا از دستمون خارجه عیب نداره خودت رو کنترل کن اروم باش گذر زمان هردوتون رو تسکین میده شاید الان راهی برای جبران نباشه شاید بعدا پیش اومد به هر حال یه سری اتفاقا چه بخوایم چه نخوایم میفتن و افتادن بعضی وقتها فقط باید تا یه زمانی کنار اومد روحت رو کنترل کن اروم باش هیچی تو دنیا همیشگی نیست...🙂💌