2777
2789
عنوان

لطفا یه نظر بدید

59 بازدید | 8 پست

پسرم چهارده روزه دنیا امده فرداشب عروسی پسر خواهرم هست نمیدونم چکار کنم وقت نکردم نه لباس بگیرم نه ارایشگاه برم از اون طرف کسی نیست پسرم بهش بسپارم ودلم هم نمیاد ازش جدا بشم واز همه مهمترازکرونا میترسم به نظر شما چکار کنم موندم سر رفتن ونرفتن؟؟؟.. 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

نرو عزیزم 

عمم رفته عروسی سه تا ۵ قد و نیم قدش به علاوا خودش و سوهرش دور از جون از کرونا دارن میمیرن

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو عزیزم  عمم رفته عروسی سه تا ۵ قد و نیم قدش به علاوا خودش و سوهرش دور از جون از کرونا دارن ...

چطوری به خواهرم بگم نمیام که ناراحت هم نشه؟ 

نری بهتره ولی تا ی عمر جیگرت میسوزه که عروسی خواهر زادت نبودی...

بهرحال ناراحت میشه 😂حتی ممکنه قهر بشید چند مدت بنظرم بچرو بنداز سر شوهرت یکم شیر بزار براش موهاتو ی ...

نه😂 پسرم خیلی کوچولو هست نمیتونم ریسک کنم چه من برم چه نرم عروسی سرمیگیره ولی بچم واجبتره فقط نمیدونم چطور بگم نمیام 

بش توضیح بده از طرفی بخاطر کرونا هم که شده باید درک کنه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱