2777
2789

بچها به جز فردوسیو الماس شرق و طلاب و هفده شهریور که دوستشون ندارم مرکز خرید با قیمت مناسب سراغ دارید مشهد؟شما کجاها میرید؟میگن پروما خیلی گرونتر از قیمت واقعیش میده،کیان سنتر شما رفتین؟قیمتاش چطوره ؟مناسب یا مثل پروما

برج خورشید،پروما،پاساژ های خیابون سجاد،خیابون راهنمایی و احمد آباد،برج سلمان،برج آرمیتاژ ،من از این پاساژ ها خرید میکنم،چون چیز آشغال نداره ،پاساژ های سجاد قیمت مناسب و جنس های به نسبت خوبی داره،حتما برو

برج خورشید،پروما،پاساژ های خیابون سجاد،خیابون راهنمایی و احمد آباد،برج سلمان،برج آرمیتاژ ،من از این ...

پاساژ های سجاد قیمتاش مناسبه؟ادرسش کجاست عزیزم؟کیان سنتر چطوره؟هم قیمتش هم کیفیتش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاساژ های سجاد قیمتاش مناسبه؟ادرسش کجاست عزیزم؟کیان سنتر چطوره؟هم قیمتش هم کیفیتش

کیان سنتر خوبه ولی سجاد خیلی پاساژ داره و جنس هاش خوبه قیمت هاش هم نه خیلی کمه نه خیلی زیاد ،کلا مشهد لباس و ... خوب نداره ،مزون زیاد داره من اینقدر میگردم چیز خوشگل پیدا کنم اگه میخوای بهت آدرس بدم ولی قیمت هاشون بالاست

کیان سنتر خوبه ولی سجاد خیلی پاساژ داره و جنس هاش خوبه قیمت هاش هم نه خیلی کمه نه خیلی زیاد ،کلا مشه ...

مرسی که اومدی تاپیکم عزیزم پس حتما کیان سنترو پاساژهای سجادو میرم امتحان میکنم ممنون از راهنماییت