2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جانم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
شما تا حالا پیش خانوم دکتر حقی رفتی

حواهر شوهرم سه تا زایمانشو پیش ایشون رفتن و راضی بودن.اما جاریم بچه اولشو پیش ایشون رفتن و راضی نبود.درکل تعریفشو زیاد شنیدم فریبا حقی.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

من رفتم برای اقدام پیش خانوم حقی ایشون ب من آمپول بتامتازون و پنی سیلین  دادن و قرص کلومفین الا ...

خودم كه دكترم عطيه منصورى بود ولى يكى از اشناها رفته بود پيشش و راضى بود 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
من رفتم برای اقدام پیش خانوم حقی ایشون ب من آمپول بتامتازون و پنی سیلین  دادن و قرص کلومفین الا ...

من یکبار رفتم پیش ایشون سرشون به شدت شلوغ البته دکتر خوش اخلاقی بودن من مطب که قاسم اباد رفتم  . دکتر خودم زهرا فارغ بودن خیلی عالی و خوش اخلاق راضی بودم ایشون مطبشون پیروزی

من یکبار رفتم پیش ایشون سرشون به شدت شلوغ البته دکتر خوش اخلاقی بودن من مطب که قاسم اباد رفتم   ...

من مادرم رفتن پیششون دارو بهم دادن اما نمیدونم کی باید آمپولا رو بزنم هرچی هم زنگ میزنم مشغوله مطب الانم شهرستان اومدم نمیدونم چ کنم