2777
2789
همیناییک ب نظر میاد گناه دارن بعداً پدر همه رو درمیارن

شوهرم بد نیست.ولی به شدت دهن بینه.به خاطر دهن بینی و دخالتای بی مورد خانوادش همه روزای زندگیم به فنا رفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله ۶اش میگن اونا نو خونه آن و هنوز بچه ندارن و اینا ولی این برادر بزرگه باید اینجا باشه

حالا جاریم نمیدونم ولی اون برادره خیلی زباله محاله تن بده به این کار

به خدا با من بد نمی‌کرد شاید سختم بود ولی قبول میکردم.ولی به خدا دلم خونه ازش

پس حق داری   بدی همیشه تو فکر آدم میمونه  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

به نظر من اگه خونه پدری دارن خانواده شوهرت بفروشن  با یکی از خواهر و بردار ها که اخلاقش جور تر یه خونه دوطبقه بگیرن فعلا تا زمانی که ازدواج کنه تو یه خونه تو دوتا طبقه مجزا زندگی کنه به نفع خودشم هست هیچ زنی دوست نداره استقلالش از دست بده

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

گناه داره پس تنهاست 

مادر بزرگ مادریشون تنها زندگی میکنه.من میگم یه ماهیانه واسش در نظر بگیریم و بره پیش اون زندگی کنه.شوهرم میگه وقتی خونه ما هست چرا بره اونجا که سرش منت باشه فردا روز

برادرراضی نباشه فکرمیکنی دخترمردم راضی میشه

آره دیگه از اون آب زیر کاه ها هست.معلومه سکوت میکنه چون شوهرش همه جوره حواسش هست به این چیزا.کاری نمیکنه که به جاریم بر بخوره و بخواد اعتراض کنه و عروس بده بشه

به نظر من اگه خونه پدری دارن خانواده شوهرت بفروشن  با یکی از خواهر و بردار ها که اخلاقش جور تر ...

نه گلم پدر و مادرش جدا شدن خیلی ساله و یه خونه دارن ویلایی و کوچیک.واسه مادر شوهرم بود

آره دیگه از اون آب زیر کاه ها هست.معلومه سکوت میکنه چون شوهرش همه جوره حواسش هست به این چیزا.کاری نم ...

خواهرشوهرت، خودشم دلش میخواد بیاد پیش شما؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.