2777
2789

امروز ظهر بسرمو بردم آمپول دوماهگی شو زدم.الان خیییلی گریه می‌کنه رنگ صورتش از درد سفید شده.بهداشت گفت یه حوله بزار تو فریزر بعد که سرد شد بزار رو پاش.فردا هم حوله گرم بزار.به دوستم گفتم میگه این یه وقت حولهسرد نزاریا فقط حوله گرم بزار پاش باز شه من سرد گذاشتم بودم تا چند روز پاشو نمی‌توانست تکون بده حالا نمیدونم چه کار کنم.الان به زور بغل مامانم آروم شده.حوله سرد بزارم یا نه؟

💖

اره بزار ۲۴ ساعت باید کمپرس سرد بزاری

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دردش کمتر میشه؟خیلی دلم براش میسوزه دارم دق میکنم

اره پاهاشو ببند مثل قنداق خیلی بهتر میشه عزیزم استامینوفن هم ۴ ساعتی بده بهش دوبرابر وزنش ... ماهم تازه واکسن ۴ ماهگی زدیم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳