2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای مادر پسر دوست

505 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. اونایی که برادر دارن تا حالا پیش اومده که فرق و تبعیض حس کنین تو خونواده؟! 

من و برادرم هر دو ازدواج کردیم، یه سال میشه، از اول زن داداشم و خونوادش خیلی به ما بی احترامی کردن خصوصا به مامانم... زن داداشم حتی توروی مامانم وایساد و این من بودم که نشستم پای درددل مامانم و اشکاشو پاک کردم و چقد همسرم مامان و بابام رو دلداری داد. من هر روز و همسرم هم هر دو سه روز زنگ میزنه به مامان و بابام و احوالشون رو می‌پرسه، هر چند روز هم میریم خونشون ولی زن داداشم و داداشم توی این یه سالی که ازدواج کردن یه بار به مامانم اینا و من زنگ نزده فقط ماهی دو سه بار میان خونه مامانم... رفت و آمد داریم ولی خیلی کم. منظورم اینه که محبتشون کمه، همسر من هر وقت مامان و بابام رو میبینه دستشون رو میبوسه ولی داداشم و عروسمون دریغ از ذره ای احترام... 

ولی حالااااا مامانم خیلی بیشتر اونا رو تحویل میگیره، وقتی هممون خونه مامانم هستیم مامانم بیشتر به اونا توجه می‌کنه و مثلا سر سفره بودیم، مامانم همش به داداشم و زنش تعارف میکرد و می‌گفت پسرم برنج، پسرم خورش، پسرم .... ولی به من و همسرم اصلاااااااااا هیچی نگفت بهمون. وقتی وارد خونشون میشیم مامانم خیلی معمولی میاد استقبال ولی واسه داداشم کلی ذوق می‌کنه و با کلی خنده باهاشون سلام و احوال پرسی می‌کنه ... من همسرم فقط یه بار غیر مستقیم بهم گفت که مامانت پسرشو خیلی دوست داره، ولی دیگه هیچی نگفته تا حالا بهم ولی دیشب خونه مامانم من خیلی جلوش شرمنده شدم به خاطر رفتار مامانم.... نمی‌دونم باید چیکار کنم؟ شما جای من بودین چیکار میکردین؟ البته اینم بگم بابام فرقی نمی‌ذاره و حتی به ما بیشتر محبت می‌کنه ولی مشکل مامانمه.

خانواده های زیادی دیدم یاپسردوستن یا دختردوست بنظرم ایناهنوز به شعوربچه اوردن نرسیده بودن 

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تماس نگیر و کمتر برو.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

شما عادی رفتار کنید نه که هر ۳ روز یبار شوهرت بزنگه، عیدی چیزی زنگ بزنن احترام بزارن، بوسیدن دست هم بنظرم اصلا کار جالبی نیست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یعنی به نظرتون به مامانم نگم که از این رفتارش ناراحت میشم؟

نه به هیچ وجه، چون ذات بشر همینه هر کسی بیشتر بهش احترام بزاره ارزشش کمتره، شما خودتونو تغییر بدین بجای تذکر دادن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
یک مادر اجازه نداره مشکلاتش رو با بچه اش در میون بگذاره. اگر بقیه اش رو بگم شاید احساس کنید به مادرت ...

اره درسته حرفتون موافقم.. .اما من خودم در جریان اون اتفاقات بودم و حضور داشتم... خلاصه ی بحثم اینه که چرا با وجود حداکثر احترامی که من و همسرم براش قائلیم درست برعکس داداشم و زن داداشم، رفتارش با اونا خیلی بهتره، انگار خیلی بیشتر دوسشون داره  

اره درسته حرفتون موافقم.. .اما من خودم در جریان اون اتفاقات بودم و حضور داشتم... خلاصه ی بحثم اینه ک ...

چراش رو خودتون بهتر میدونید. بعضی ها در کمال احترام بی ظرفیت هستند هرچی بیشتر محبت و احترام ببینند کمتر بها میدن به آدم. بعضیها اصلا پسرپرست هستند و حتی اگر اون پسر زندگیشون رو جهنم کنه باز از احترام و محبت به اون و همسرش کم نمیگذارند گریه و زاریشون از اون جهنم مال بقیه.

چرایی این داستان مشکل خاصی از شما رو حل نمیکنه ولی این که راه حل پیدا کنید چرا حتما به دردتون میخوره.

عده خیلی خیلی کمی اگر مستقیم بهشون تذکر بدین که مثلا به داماد باید به اندازه عروس احترام بگذارید، واقعا تغییر رفتار میدن. اغلب افراد یا توجیه میارند که نه اینطور نیست یا اصلا تقصیر شما میاندازند که نگاهتون اشتباهه یا فوق فوقش میگن باشه ولی همون کارهای قبل رو تکرار میکنند. شما مادرتون رو بهتر میشناسید و میدونید آیا درمیون گذاشتن این ناراحتی کمک میکنه یا نه.

بیشتر افراد متاسفانه فقط وقتی برخوردهای رادیکال، قهری و هزینه دار ببینند تغییر رفتار میدن. مادامی که تبعیض قائل شدن مادرتون براش هزینه ایجاد نکنه قطعا به رفتارش ادامه خواهد داد.

ممنونم

خواهش میکنم عزیزم، شما احادیث راجع به بوسیدن دست رو تو اینترنت سرچ کنید، اصلا کار درستی نیست ائمه ما هم کراهت داشتنش رو تاکید کردند،