2777
2789
عنوان

از صبح دارم گریه میکنم

253 بازدید | 22 پست

هر چی کوتاه میام احترام همسرم نگه میدارم به سازشم . با کمیا کنار میام . باز الکی دعوا راه میندازه فحش میده اذیت میکنه .نمیدونم چه مریضیه داره روانیه چی هست .دیگه انگیزه ندارم میگم چه فایده هر چند وقت یبار زندگیو کوفتم میکنه شاغلم تا الانم هر ماه به بهانه های مختلف خقوقمو گرفته . نمیدونم طلسم شدم اصلا دیگه از زندگی لذت نمیبرم به مرگش راضی شدم .شرایط طلاق ندارم . دیگه دارم ازش متنفر میشم ۲۰ساله تحمل میکنم به حق پنج تن جنازش بیاد... دست از سرم برداره

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

عزیز دلم 😔😔😔😔 ایشالا ادم شه مردک

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شرایطم مثل شماست😔فقط اینکه شاغل نیستم و آرزوی مرگشم ندارم

من انقدر بدبختم که با ایــــــــــــن همه اذیتاش باز نمیخوام بمیره

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

حالا من تمام شرایط طلاق رو دارم ولی پام جلو نمیره برای جدایی بعد۱۳سال سخته دوستش ندارم یه وابستگی و حرف مردم مانع میشه

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*

انقدز که به سازش رقصیدی

گاهی وقت ها این مردها با مقابله به مثل نرم میشه 

سفت و محکم باش سر ماه شد شده خودش رو به مردن هم بزنه از حقوقت نده 

همیشه اولش سخته

درسته اولش براش سنگین میاد و شاید بهت بی احترامی هم کنه اما تو هم ماست نباش لطفا

اگه خواست دست روت هم بلند کنه تهدیدش کن میری شکایت میکنی

اگه باز هم آدم نشد و خدایی نکرده دست روت بلند کرد برو دادگاه نامه پزشک قانونی بگیر و ازش دیه بگیر

بخدا چنان ماستش زو کیسه کنه ها

گلم ناراحت نشی ها اما شما هم عقل نداری بیست ساله کار میکنی دستت تو جیب خودته به جای اینکه برای خودت خرجش کنی و شاد و با طراوت بمونی دو دستی میذی شوهرت اونم یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنه

منم همینم من معتادم هست🙂

🥲

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
حالا من تمام شرایط طلاق رو دارم ولی پام جلو نمیره برای جدایی بعد۱۳سال سخته دوستش ندارم یه وابستگی و ...

اگه واقعا همسرت مشکل داره و جدیه چرا از جدایی میترسین فکر نیکنین تا کی باید جوونیتون پای یه ادمایی مثل اینا بزارین من بعد ۱۴ سال جدا شدم همش میگم کاشکی زودتر اینکارو میکر م