2777
2789
ن بزنه  مثلا حتما پدر مادرش فک میکنن بزنه دیگ خرابه

واااا این چه حرفیه گفتم تو این سن زود نباشه

با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش میخواد میگم تو این سن بد نیست

نه بد نیست دیگه سنش هم خوبه ولی نزار تیغ بزنه با موم خودت تمیز کن هم پا هاش رو هم حالا جا های دیگه رو چون موم خیلی خوبه تا بزرگ بشه دیگه مو هاش خیلی کم میشه 

کاربر قدیمی هستم از سال 98 اینم کاربری سومم هست . اگه دلت گرفته اگه که ناامیدی بخند اره بخند                                                                        نایاگاراپوپو اینو هر کسی نمیفهمه فقط خودمون میفهمیم ^-^
نظافت و ب خودت رسیدن ک زشت نیست عزیزم. ولی اگه توانایش رو دارید ببر لیزر کنه. ژیلت و موم اذیت کنندس ...

من چون خودم تحمل درد رو ندارم میگم درد نکشه.

نه بد نیست دیگه سنش هم خوبه ولی نزار تیغ بزنه با موم خودت تمیز کن هم پا هاش رو هم حالا جا های دیگه ر ...

ممنون عزیزم

بنظرم چون پوستش هنوز لطیفه با متخصص پوست و مو مشورت کن بعد

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

اتفاقا خوبه و تو اعتماد ب نفسش تاثیر داره

پودر موبر بزنهم خوبه

برای دختری که لباس عروسشو نپوشید خط چشم یاد نگرفت خواننده نشد چشمش و از دست داد      برای پسری که گیاهشو کاشت و بزرگ شدنشو ندید  پسری که کسیو نداشت و کل ایران و داشت     برای پدری که لباس پسرشو سر مزارش پوشید(: 

نه

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه منم از ۱۳ سالگی میزدم یه گوله پشمم مامانم ازم خواهش کرد گفت بزن لطفا خیلی ناجوری😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!