2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین

508 بازدید | 73 پست

بچه ها تو تایپیک قبلی من نبودم من این 4 ساله با آقایی ازدواج کردم یه دخترخاله 14 سالشع بعد زنگ زدم بهش گفتم بیاد دخترمو بگیره تا منم خونمو اساسی تمیز کنم بعدش اونم اومده به تمامی گروه های تلگرامم این پیامو فرستاده بعد روبیکا بعدشم نی نی سایت در ضمن من اصلن عمه ندارم بعد اومدم دیدم عصابم بهم ریخت با گوشیم تند کوبیدم تو سرش نمیدونم داره دروغ میگه یا ن ولی همش داد میزنه و میگه حالت تهوع دارم بعدش منم تو فیلما دیدم میگن ضربه مغزی اینجور علائم هایی رو داره نکنه اینجوری شده باشه بعد بخدا دستامم میلرزن یعنی ممکنه همچین اتفاقی افتاده باشه

چی شده؟؟؟؟!!!! میشه واضح تر بگی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکوندن چون چیزی نیس اصلن 

تایپیک زده من شب پنجشنبه عروسیمه پوست تن خودمو و شوهرم سفیده از الکی در واقعیت نه من سفیدم نه شوهرم عمم میگه خیلی درد داره آبرومو برده کلن

چرا با گوشی تو این کارو کرده نگفت دلیلش چی بوده؟

والا اصلن نشد وقتی دیدم خون جلو چشامو گرف با ضربه تندی زدم تو سرش الان نه رنگش زرده نه چیزی بنظرم داره دروغ میگه

تایپیک زده من شب پنجشنبه عروسیمه پوست تن خودمو و شوهرم سفیده از الکی در واقعیت نه من سفیدم نه شوهرم ...

وااااااا این دکتر لازمه بقران عجب ها 😂😂😂😂ولشکن با ی ضربه گوشی چیزیش نمیشه فیلمشه بچه پرو